Crypto-analisten voorspellen een mogelijke grote stijging voor Cardano (ADA), met prijsdoelen die kunnen oplopen tot $1. Wat zit er achter deze optimistische voorspellingen en wat kunnen ADA-holdersd verwachten?

Gaat ADA koers weer exploderen?

Analisten wijzen op een cruciale indicator, de Market Value to Realized Value (MVRV), die aangeeft dat Cardano een indrukwekkende rally zou kunnen doormaken. De MVRV die onder -22% zakt, heeft historisch gezien geleid tot een prijsstijging van meer dan 75%. Met de huidige prijs zou een dergelijke rally ADA naar boven de $1 kunnen brengen.

Ondersteuningsniveaus en toekomstverwachtingen

Andere analisten benadrukken het belang van het verdedigen van ondersteuningsniveaus, zoals $0,44 en $0,54, voor een mogelijke stijging naar $1. Terwijl sommigen waarschuwen voor een mogelijke daling naar $0,34 om een stevige ondersteuning te vestigen, zijn andere analisten juist optimistisch over de langere termijn vooruitzichten van Cardano.

Geduldig wachten op “Cardano seizoen”

Ondanks de huidige prijsniveaus en de mogelijkheid van verdere dalingen, zijn experts zoals Dan Gambardello ervan overtuigd dat het “Cardano Seizoen” nog moet komen. Hoewel het even kan duren voordat ADA zijn krachtige beweging maakt, zijn velen nog steeds hoopvol gestemd over de toekomst van de crypto asset.

Met de huidige prijzen rond $0,49, lijkt Cardano klaar te staan voor mogelijke prijsschommelingen in de komende periode.

The post Cardano: potentiële stijging van 75% in het vooruitzicht? appeared first on BLOX | Nieuws.