Oef, dit zal veel Cardano fans tegen de borst stuiten. Arthur Hayes deelde op X zijn mening over Cardano en noemt het hondenpoep. Hayes was een van de oprichters van cryptobeurs BitMEX.

Hij stelt dat er geen succesvolle decentraliseerde applicaties (dApps) op Cardano zijn en dat de munt daarom waardeloos is. Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, heeft op deze kritiek gereageerd.

Wat is de kritiek van Hayes op Cardano?

Hayes deelde een afbeelding op sociale media van Token Terminal. Dit platform toont de vergoedingen die verschillende dApps op verschillende blockchains genereren. Opvallend is dat er geen dApps op Cardano in de top 10 staan. Hayes concludeert hieruit dat Cardano geen succesvolle dApps heeft.

Liefde tussen Hoskinson en Hayes

Hoskinson reageerde op de kritiek van Hayes in een tweet. Hij vroeg Hayes waarom hij Cardano bekritiseert en zei dat hij hem als persoon leuk vindt. Hayes antwoordde dat hij ADA een waardeloze munt vindt, maar dat hij Hoskinson als persoon wel mag.

De Cardano-gemeenschap is het niet eens met de kritiek van Hayes. Liqwid Labs, een project op Cardano, wijst op de ontwikkeling van Aave v3-liquiditeitspools en Lido-liquid staking op het platform. Dit zijn innovatieve DeFi-producten die op Cardano beschikbaar zijn.

Dan Gambardello, oprichter van Crypto Capital Venture, benadrukt de unieke kenmerken van ADA, zoals het native liquid staking-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om ADA te staken en tegelijkertijd te gebruiken in dApps.

Volgens Gambardello is dit een innovatieve en veilige functie die Cardano aantrekkelijk maakt voor beleggers.

Cardano koers

Of Cardano hondenpoep is of niet, er zijn genoeg investeerders die geloven in de kracht van het project.

De koers van Cardano mag vandaag dan wel meer dan 5% hebben ingeleverd, vergeleken met 30 dagen geleden is de waarde nog steeds met 23% gestegen.

Op dit moment wordt Cardano verhandeld voor ongeveer 0,55 euro.

The post Cardano is als hondenpoep voor mij, aldus Arthur Hayes appeared first on BLOX | Nieuws.