Cardano staat op het punt om een belangrijke mijlpaal te bereiken met de laatste fase genaamd Voltaire. Mensen moeten beloond worden voor hun stem. Maar wat houdt dit precies in?

Verbetervoorstel Cardano

Er is een belangrijk voorstel genaamd CIP-1694 dat bepaalt hoe Cardano wordt bestuurd. CIP staat voor Cardano Improvement Proposal, ofwel een voorstel om Cardano te verbeteren.

Het bijzondere bij dit type voorstel is dat dit niet wordt beslist door een paar mensen, maar juist door de hele gemeenschap van Cardano. Binnenkort mogen ze stemmen of ze dit voorstel willen aannemen.

Om ervoor te zorgen dat mensen enthousiast zijn over CIP-1694, biedt Cardano interessante beloningen aan om stemmers te overtuigen. Ze willen dat zoveel mogelijk mensen meedoen en hun stem laten horen. Hoe meer mensen betrokken zijn, hoe eerlijker en sterker het besluit zal zijn.

Manipuleren van stemmen op Cardano

Maar er zijn ook wat problemen waar Cardano mee te maken heeft. Soms kunnen mensen proberen het systeem te manipuleren of spam te verspreiden, wat niet goed is. Daarom heeft de technisch directeur van Cardano Foundation, Matthias “KtorZ” Benkort, een slimme oplossing bedacht.

Hij stelt voor dat mensen een klein bedrag moeten betalen als ze een voorstel willen indienen. Dit helpt om ervoor te zorgen dat de voorstellen serieus zijn en niet zomaar grappen of spam schieten.

Eerlijk zullen we alles delen

En hier komt het interessante deel: als het voorstel wordt goedgekeurd of verlopen is, worden de verzamelde bedragen eerlijk verdeeld onder de mensen die hebben meegedaan, gebaseerd op hun aandeel in Cardano.

Dit betekent dat iedereen die meedoet, zelfs als ze niet precies hetzelfde hebben gestemd, een deel van het geld krijgt. Dit voorkomt dat mensen op het laatste moment meedoen alleen maar om geld te krijgen. Iedereen is dus welkom, ook al hebben ze een andere mening.

The post Cardano (ADA) update zorgt dat stemmen loont appeared first on BLOX | Nieuws.