De cardano-community laat zich altijd van zijn beste kant zien. Dat blijkt nu nogmaals uit een onderzoek naar de gehechtheid van zijn gebruikers. Zo laat cardano alle cryptocorrency’s achter zich, samen met grote merken als BMW en PlayStation.

Naast grote merken

Ondanks dat bitcoin de eerste, grootste en meest geadopteerde cryptocurrency is, verliest het op een paar vlakken van cardano. In een nieuw rapport is te zien dat de cardano-community trouwer is dan bitcoiners. Terwijl de marktleider plek 30 bekleedt in deze ranglijst, staat cardano vier plekken hoger op 26.

De top 32 uit de lijst, bron: MBLM

De merken die tussen ADA en BTC instaan zijn geen kleintjes. Dat zijn namelijk voedingsmiddelenconcern Nestlé, automerk BMW en Netgear, een fabrikant van netwerkapparatuur.

Polkadot op 111 en ethereum op 120

Daarnaast staan cardano en bitcoin ook nog ver boven de plek van andere crypto’s deze lijst. Op een derde plaats (van crypto) komt – je verwacht het niet – polkadot (DOT) op 111. Ethereum (ETH), de nummer 2 van de crypomarkt, staat daar 9 plekken achter op 120.

Het nieuwsplatform van BTC Direct, waarop jij nu dit artikel leest, gaat veranderen. De website wordt overgenomen door onze partner BLOX. Hierdoor gaan een aantal dingen veranderen. Benieuwd wat? Klik dan op de afbeelding of deze link: https://nieuws.btcdirect.eu/btc-direct-nieuws-wordt-blox-nieuws/

“Nieuwkomer cardano is niet alleen het hoogst gerangschikte crypto merk, maar ook het best presterende financiële diensten merk in onze studie”, zo luidt het rapport. Helaas kunnen we de lijst van financiële diensten nog niet in een duidelijk overzicht onder elkaar zien, aangezien de website aangeeft dat deze pas in september gepubliceerd wordt.

Hoe is dit onderzoek gedaan?

Dit onderzoek naar de wereldwijde merkintimiteit, geeft weer hoe emotioneel betrokken de fans zijn. Dit is uitgevoerd door het bureau genaamd MBLM, die hiervoor kunstmatige intelligentie (AI) en massale data gebruikte.

Het bureau meette de relaties en emoties van gebruikers van verschillende wereldwijde merken. De analyse had betrekking op 435 merken uit 19 sectoren en omvatte bijvoorbeeld merken als Apple, Disney, eBay, Google, Tesla en YouTube. Als je nou denkt: waar is deze lijst te bekijken? Die is te vinden via deze link.

The post Cardano (ADA) fans zijn trouwer dan die van Bitcoin, BMW en PlayStation appeared first on BTC Direct | Nieuws.