Het digitale universum van Shiba Inu (SHIB) heeft recentelijk intense activiteiten beleefd, waarbij de passie van de SHIB-gemeenschap duidelijk werd geëtaleerd in de burn-rates en de vooruitgang van hun Layer-2 blockchain, Shibarium. Terwijl de SHIB-verbrandingen een sprong van maar liefst 107% laten zien, blaast Shibarium stoom af door belangrijke mijlpalen te bereiken in verscheidene kernstatistieken. Laten we dieper duiken in de intrigerende ontwikkelingen binnen het SHIB-universum.

Shiba Inu-verbrandingen schieten omhoog

De laatste 24 uur markeerden een indrukwekkende toename van SHIB-verbrandingen, zo valt te lezen op U.Today. Hierbij zijn bijna 39 miljoen SHIB-tokens naar dode wallets werden gestuurd, zoals gerapporteerd door Shibburn, de wallet tracker van de munt. Deze aanzienlijke stijging volgt op eerdere, meer ingetogen verbrandingsdagen, waarbij eerder deze week zelfs een dip van min 80% in de algehele verbrandingsgraad werd genoteerd. Desondanks bleef de SHIB-gemeenschap, ook wel bekend als de SHIB-army, loyaal en in september resulteerde dit in de verbranding van een groot aantal SHIB, verspreid over honderden transacties.

Shibarium bereikt nieuwe hoogten

Aan de andere kant van het spectrum bereikte Shibarium, een secundaire blockchain ontwikkeld door het SHIB-ontwikkelingsteam, opmerkelijke nieuwe hoogten met betrekking tot verschillende belangrijke prestatie-indicatoren. Meer dan 3 miljoen transacties zijn verwerkt op Shibarium en het aantal wallets dat verbonden is met dit Layer-2-platform heeft de 1,25 miljoen overschreden. Bovendien nadert het aantal gecreëerde blokken snel het indrukwekkende aantal van één miljoen. Deze aanzienlijke aantallen tonen de groeiende adoptie en het gebruik van Shibarium binnen de cryptogemeenschap.

De prijsbewegingen van SHIB deze week

Zonder diep in te gaan op de fluctuaties van de SHIB-prijs, was er deze week een zichtbare daling van de munt. Echter, de gemeenschap blijft veerkrachtig, waarbij enkele van deze verliezen inmiddels zijn teruggewonnen na een opvallende daling eerder deze week. Deze gebeurtenissen laten zien dat SHIB zichzelf staande houdt in de immer dynamische cryptomarkt, ondanks diverse uitdagingen.

Conclusie

De reis van Shiba Inu en zijn virtuele entourage door het uitgestrekte landschap van de cryptocurrency blijft een verhaal vol intrigerende plotwendingen. Met een toegewijde community en een actieve ontwikkelingsachtergrond, zoals wordt geïllustreerd door het succes van Shibarium, lijkt het erop dat SHIB erin slaagt zijn poten stevig in de turbulente grond van de cryptowereld te planten. Wat de toekomst ook in petto mag hebben voor SHIB, de afgelopen week heeft ongetwijfeld boeiende ontwikkelingen en een onbreekbare community-geest aan het licht gebracht.

The post Burn rate van Shiba Inu stijgt met 107% na nieuwe mijlpaal Shibarium, gaat SHIB weer omhoog? appeared first on BLOX | Nieuws.