Elon Musk, de oprichter van de bedrijven X en Tesla, heeft op de X app een aankondiging gedaan over SpaceX. Deze aankondiging heeft veel nieuwsgierigheid gewekt, en sommige mensen vragen Musk nu om meer details. Maar naast de interesse in SpaceX, zijn er ook vragen gerezen over Musk’s plannen met Dogecoin en of hij van plan is deze cryptocurrency de ruimte in te sturen.

Aankondiging van SpaceX door Musk, en de opkomst van de DOGE-vraag

Musk tweette dat astronauten met het Dragon-ruimteschip van SpaceX in 2024 verder zullen vliegen dan in de afgelopen 50 jaar. Hij specificeerde ook dat de Starship de maan binnen minder dan vijf jaar zou kunnen bereiken. Deze aankondiging heeft de nieuwsgierigheid van de gemeenschap gewekt, waarbij sommigen Musk direct vroegen naar details. Echter, crypto-liefhebbers hebben ook gevraagd naar zijn plannen om Dogecoin de ruimte in te nemen, waarbij ze hem herinnerden aan zijn eerdere uitspraken hierover.

SpaceX ontvangt DOGE betaling voor DOGE-1 missie

Eerder werd gemeld dat Elon Musk’s SpaceX een betaling in Dogecoin heeft geaccepteerd van Geometric Energy Corporation (GEC). Deze betaling werd gedaan om de DOGE-1 Missie opnieuw te boeken nadat deze drie jaar geleden werd aangekondigd in 2021. Aanvankelijk was het plan om de missie in 2022 te lanceren met behulp van SpaceX Falcon 9, maar deze werd uitgesteld vanwege vertragingen.

Bijna 214 miljoen Dogecoin in beweging

Volgens de cryptocurrency tracker Whale Alert zijn er in de afgelopen 24 uur twee enorme DOGE-transacties gedaan door anonieme whales. Een indrukwekkende 150.000.000 DOGE werd gestort op Robinhood, wat ofwel een potentiële verkoop was ofwel een whale die zijn DOGE op dit beleggingsplatform bewaart. Een totaal van 63.736.363 DOGE werd teruggetrokken van Bittrex en overgeboekt naar een onbekende digitale portemonnee.

Conclusie

Terwijl Dogecoin de grens van $0,0804 probeerde te doorbreken en een stijging van 2,11% liet zien, is deze groei uiteindelijk tenietgedaan. Op het moment van schrijven wordt Dogecoin verhandeld tegen $0,0804. Met zoveel opwinding in de lucht, blijft de vraag: zal Dogecoin binnenkort echt de ruimte ingaan?

The post Brengt Elon Musk DOGECOIN letterlijk naar de maan? appeared first on BLOX | Nieuws.