In de afgelopen zeven dagen zijn de Bonk en DogWifHat koersen met meer dan 30% gedaald volgens data van CoinMarketCap. Toch lijkt het erop dat de ergste daling al voorbij is.

Daarom zullen we in dit artikel kijken hoe de koersen van Bonk en DogWifHat op de korte termijn zullen presteren, en of er niet nieuwere meme coins zijn die beter kunnen presteren.

DogWifHat koers verwachting

Op het moment heeft de DogWifHat koers een waarde van $ 2,65. Dit representeert een daling van 12,29% in de afgelopen 24 uur, en een daling van zelfs 33,49% in de afgelopen week. $WIF is nog steeds met 2,58% gestegen vergeleken met een maand geleden.

DogWifHat koers / Bron: TradingView

De Relative Strength Index (RSI) toont met een waarde van 44,7 dat de $WIF koers op dit moment een lichte verkoopdruk ervaart. Dit bearish signaal wordt verder ondersteund door een negatieve waarde van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) van -0,018.

Op korte termijn geven de technische indicatoren dus een bearish signaal. Ook Bitcoin en Ethereum, ’s werelds bekendste cryptomunten, zijn sinds vorige week met ongeveer 10% gedaald.

Hoewel het bearish sentiment dus nu lijkt te heersen door heel de crypto sector, vangen meme coins de grootste verliezen op. Zo zijn Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) allebei met ongeveer 20% gedaald, terwijl FLOKI en PEPE met 29% daalden.

Dit bearish sentiment komt voornamelijk door de stijgende spanningen in het Midden-Oosten.

Bonk koers verwachting

Ook de Bonk koers heeft last van dit bearish sentiment. Hoewel de koers in de afgelopen 24 uur met slechts 0,55% is gedaald, daalde het met 40,4% in de afgelopen week. In een maand tijd is Bonk met 41,9% gedaald.

Bonk koers grafiek
Bonk koers / Bron: TradingView

De technische indicatoren van Bonk versterken dit bearish sentiment. Zo geeft de RSI een waarde van 37,9, wat aangeeft dat Bonk meer wordt verkocht dan gekocht.

De MACD is daarentegen vrij neutraal met een waarde van -0,000000002. Er kan daarom gesteld worden dat de Bonk koers binnenkort kan gaan herstellen. Uiteraard zijn meme coins erg volatiel en is dit zeker geen garantie.

Meme coins en de Bitcoin halving

Er is echter nog een lichtpuntje voor meme coin liefhebbers, namelijk 20 april. Op deze dag zullen er twee mijlpalen plaatsvinden, de volgende Bitcoin halving en Doge day.

20 april, ook wel 4/20 in Amerikaanse notatie, wordt ook altijd gevierd als een feestdag van de tegencultuur, waarbij er voornamelijk in Amerika publiekelijk cannabis wordt gebruikt. Daarom hebben Dogecoin liefhebbers deze dag verkozen als Doge day.

Wat echter belangrijker is, is de Bitcoin halving die die dag plaats zal vinden. Op deze dag wordt het aantal nieuwe BTC-tokens dat de markt betreedt gehalveerd.

Halvings hebben in het verleden altijd geleid tot een bull run, vanwege een verkleinde uitgave aan BTC-tokens tegenover een consistente vraag.

Analisten geloven dat dit jaar hetzelfde zal gebeuren dankzij de goedkeuring van 11 spot Bitcoin ETF’s in de VS in januari. Sindsdien hebben investeringsproducten van Bitcoin geleid tot een hoop institutionele vraag.

Slothana zal BONK overtreffen op 4/20

Hoewel BONK indrukwekkende stijgingen heeft laten zien, voegt het echter niet veel toe in een markt die is verzadigd met memes zoals DOGE, SHIB en FLOKI. Een nieuwe meme coin op Solana zal echter alle anderen overtreffen op 4/20.

Maak kennis met Slothana ($SLOTH), de roodogige stoner luiaard. Dit project heeft in iets meer dan drie weken wel meer dan $ 10 miljoen opgehaald voor de lancering van $SLOTH.

Slothana is gebrand op ambitie en houdt de klok goed in de gaten. Hij wacht op 4:20, want vanaf daar hoopt het te groeien tot $ 420 miljoen.

Volgens geruchten zit het team van Slothana ook achter de eerder succesvolle meme coin Smog ($SMOG), die sterk is gestegen kort na zijn lancering. Naar verwachtingen zal Slothana dezelfde explosieve potentie bevatten.

Vroege investeerders hopen van deze explosieve opwaartse potentie te profiteren door snel hun $SOL tokens in te leveren via de Drop-to-Wallet airdrop.

De klok tikt nu het $SLOTH team zijn lanceringsdatum heeft bevestigd. Ga daarom snel naar Slothana en ruil je $SOL tokens in om deel te nemen aan deze presale.

 

Dogeverse – de populaire chain-travelling meme coin

Slothana is niet de enige nieuwe meme coin die binnenkort explosief zullen stijgen. Ook Dogeverse ($DOGEVERSE) heeft onlangs zijn veelbelovende presale gelanceerd. Het project zal de eerste meme coin zijn die op verschillende blockchains te verkrijgen is, waaronder op Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Avalanche en Base.

Dogeverse presale

Tijdens de onlangs gelanceerde presale zullen 30 van de 200 miljard tokens beschikbaar zijn. Verder kunnen gebruikers passief inkomen verdienen door $DOGEVERSE te staken. Op dit moment verdien je een jaarlijks rendement van 190%.

Vroege investeerders zullen niet alleen van het hoge staking rendement kunnen profiteren, maar ook van de lage presale prijzen in de vroege fases. Zo kosten tokens nu slechts $ 0,000296 per stuk. Wees er zo vroeg mogelijk bij om het meeste uit je Dogeverse investering te halen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK & WIF koersen dalen scherp terwijl nieuwe meme coin Slothana $10 mln ophaalt – Nu investeren? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.