Genoeg gepraat over de Bitcoin halving, het is weer tijd om serieus te worden. Het is weer tijd om te praten waar het echt om gaat op de cryptomarkt: memecoins! BLOX kleurt vandaag groen met voorop memecoins Bonk, Floki, Pepe en Shiba Inu.

Bonk stijgt 40%

Als je de cryptokoersen van vandaag rangschikt op grootste stijgers, dan staat Bonk met stip bovenaan. De munt is meer dan 40% gestegen. Sowieso heeft Bonk een paar spectaculaire maanden achter de rug.

Als we de huidige Bonk koers vergelijken met 6 maanden geleden, dan zie je dat de waarde gestegen is met 6.500%. En dat percentage is zelfs nog naar beneden afgerond. Dat is de glas-halfvol-benadering.

Glas half leeg? Bonk is sinds de all time high begin maart 56% gedaald.

Floki Inu, Pepe en Shiba Inu

De memecoins Floki, Pepe en Shiba Inu zijn de afgelopen 24 uur flink gestegen in waarde. Floki noteert nu 0,000163 euro, een stijging van 23,42%. Pepe is gestegen met 19,37% naar 0,00000575 euro. Shiba Inu steeg met 17,6% naar 0,00002532 euro.

Ondanks deze stijgingen blijven de coins ver onder hun all-time highs (ATH). Floki’s ATH werd bereikt op 6 november 2021, maar is sindsdien met 52,53% gedaald. Wel deed Floki dit jaar nog een poging om dat record te breken en kwam akelig dichtbij in maart.

Pepe’s ATH staat op 9 maart 2024, maar de waarde is gedaald met 46,79%. Shiba Inu noteerde zijn hoogste waarde ooit op 5 maart, maar is sindsdien met 71,39% gedaald.

Waar komt stijging vandaan?

De stijging van vandaag kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals toegenomen interesse van beleggers of positieve ontwikkelingen binnen de projecten.

Het kan ook zijn dat iedereen vlak voor het weekend salaris heeft gekregen en met dit wisselvallige weer willen investeren in iets wat nog wisselvalliger is: memecoins.

(als je tussen de regels doorleest, dan lees je: )

The post Bonk, Floki, Pepe en Shiba Inu profiteren van weekend rally appeared first on BLOX | Nieuws.