Binance Coin (BNB), de token van de BSC Chain laat de rest van de markt achter zich. Waar de rest van de markt vandaag overwegend rood kleurt, is BNB vandaag juist begonnen met een stijging van 8 procent. Dankzij die opleving bereikte de munt zijn hoogste koersniveau in zes maanden tijd.

Kan BNB de koers van 300 dollar doorbreken?

Nu is de grote vraag of BNB het in zich heeft om de koers van 300 dollar te doorbreken. Zou dit het moment kunnen zijn dat BNB de spotlights van Solana overneemt?

Solana steeg dit jaar al met 1.000 procent en het lijkt erop dat sommige investeerders daar nu hun winsten pakken, om deze vervolgens naar BNB te verplaatsen. Waar Solana vandaag met 7,70 procent in het rood staat, zien we voor BNB juist een stijging van vrijwel exact 7,70 procent.

Eerder was het BNB dat de 4e plaats op CoinMarketCap in bezit had, maar door de gigantische stijgingen van Solana daalde het naar plek 5. Nu lijkt BNB echter het momentum terug te pakken en mogelijk de aanval op Solana te openen om die 4e plek te herwinnen.

Waarom stijgt de BNB koers?

De BNB koers lijkt op dit moment te stijgen vanwege een gigantische stijging in de activiteit van zijn gebruikers.

Zo is de totale waarde die in het blockchain-platform van Binance zit opgesloten met 15 procent toegenomen over de afgelopen maand. Daarmee komt het na Ethereum en Tron op plek 3 terecht op basis van deze statistiek.

Grappig genoeg laat het hiermee dus Solana achter zich, terwijl de market cap van Solana wel hoger is dan die van BNB. Dat lijkt echter vooral te maken te hebben met de vele memecoins die het momenteel fantastisch doen op Solana, waardoor er een gigantische hype rondom de blockchain is ontstaan.

The post BNB schiet 8% omhoog, wat is er aan de hand? appeared first on BLOX | Nieuws.