De Bitcoin Conferentie komt naar Europa! Op 12, 13 en 14 oktober wordt Amsterdam voor heel eventjes de bitcoinhoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen naar Nederland om hier te spreken over de meest notoire cryptocurrency ter wereld. Met trots mogen wij aankondigen dat we als mediapartner dé stem mogen zijn voor dit evenement (en daarom ook kaarten mogen weggeven).

Wat kan je van ons verwachten?

Het mediateam van BLOX zal alle dagen aanwezig zijn om verslag te doen van het laatste nieuws. Er komen veel grote sprekers naar dit evenement, en op deze nieuwssite – in combinatie met onze socials en het YouTube kanaal – kan je de laatste uitspraken en ontwikkelingen volgen.

Wij krijgen daarnaast de unieke mogelijkheid om de meest invloedrijke personen in de Bitcoin wereld te interviewen. Deze interviewkandidaten zullen we in de aanloop naar Bitcoin Amsterdam bekend maken op onze media kanalen. En als je hierbij wil zin: wij mogen ook kaarten weggeven voor het evenement!

Waar kan ik wat vinden?

De laatste quotes van de belangrijkste bitcoiners kan je vinden op ons Twitter account. Hier zullen wij live verslag doen van de laatste opmerkingen. Een uitgebreidere toelichting zal volgen via deze nieuwssite, waarin Kasper de verdieping ingaat. Ook vind je het nieuws via ons Instagram kanaal, waarin wij live story’s posten over het evenement.

Daarnaast zal onze video-expert Axel interviews met een camera en microfoon over het terrein lopen, zoekend naar de meest interessante gesprekken over Bitcoin. Deze zijn uiteraard te vinden op het YouTube kanaal van BLOX.

In de app zit je goed!

Mocht je denken: ‘dit zijn wel erg veel kanalen’, geeft niks! Alles wordt gefilterd en gebundeld in een ‘kleine pakketjes’ in de app. Als jij de BLOX app op je telefoon hebt staan, hoef je voor de rest niks te doen. We filteren namelijk het belangrijkste nieuws, interviews en quotes en zorgen dat deze via de app bij jou terecht komen.

Als je deze nog niet hebt, kan je die hier downloaden!

Winactie!

Omdat wij de officiële mediapartner zijn, mogen wij ook kaarten weggeven voor Bitcoin Amsterdam. Wil jij bij dit historische evenement aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je vrijdag de YouTube video van Axel kijkt!

Wil jij nu al een kaartje kopen? De lezers van deze nieuwssite krijgen een speciale aanbieding! Op de website van Bitcoin Amsterdam kan je kan met de vouchercode ‘BLOX’ een kaartje kopen met maar liefst 15% korting. Bestel deze hier!

The post BLOX officieel mediapartner van Bitcoin Amsterdam! appeared first on BLOX | Nieuws.