Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Wat is er allemaal besproken?

  • Op 31 oktober 2008 was het niet alleen Halloween. Satoshi Nakamoto publiceerde op die dag namelijk zijn plan voor bitcoin. Een heel belangrijke dag, want dit acht pagina’s tellend whitepaper heeft de wereld op zijn gezet.
  • Wie kent hem nog uit zijn jeugd? Dagenlang oefenen tot je de ‘900 vlekkeloos kon verweven in je combo’s en je vierkante ogen had van het gamen. En nu is zojuist aangekondigd dat de wereldberoemde skateboarder Tony Hawk ook nog een bitcoin HODL’er is en zal spreken op Bitcoin 2020 in San Francisco.
  • Bitcoin Cash steeg binnen 24 uur met 12,5 procent van 237 naar 266 euro. Deze stijging heeft grotendeels te maken met nieuws over dat de machtsstrijd bij Bitmain voorbij is. JiHan Wu komt als winnaar uit de bus en de prominente BCH-aanhanger runt nu ’s werelds grootste miningbedrijf.

The post Bitcoin weekoverzicht: over Tony Hawk, Bitcoin Cash (BCH), Bitmain en de verjaardag van de whitepaper appeared first on BTC Direct | Nieuws.