Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Wat is er allemaal besproken?

  • De Turkse overheid zou in 2020 klaar moeten zijn met het testen van hun nationale centrale bank digitale valuta (CBDC). De op blockchain gebaseerde digitale lira zal worden uitgegeven door de Turkse centrale bank, geheel in lijn met het presidentiële programma 2020 van president Erdogan.
  • Tim Draper hoopt dat de Indiase premier Modi zijn standpunt herziet. Het land wil namelijk cryptocurrency verbieden.
  • Vrijwel elke regering heeft zijn zegje al gedaan over de munt van Facebook. Ze zien allemaal beren op de weg van Libra. Ditmaal spreekt Roemenië zich uit.

The post Bitcoin weekoverzicht: over Erdogan, Tim Draper over India en een gevaarlijke Libra appeared first on BTC Direct | Nieuws.