Vorige week werd de crypto markt getroffen door onmiddellijke bearish trends, wat leidde tot een enorme prijsdaling van populaire cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum en solana. De focus lag echter vooral op bitcoin, waarbij de prijs in die periode daalde van $ 71.000 naar minder dan $ 63k.

Bitcoin verwikkeld in massale dalende trend

Bitcoin zag zijn prijs afgelopen weekend naar lage niveaus dalen. Binnen 24 uur op 14 april daalde de koers van bitcoin met meer dan 7,5%, waardoor de prijs daalde tot ongeveer $ 62.160. De koers van ethereum volgde ook snel in de waardedaling, met een prijs die daalde tot minder dan $ 2900 in dezelfde periode. De bredere marktcorrectie begon echter al op 12 april en werd op 14 april nog erger.

De spanningen tussen Israël en Iran vielen samen met de marktdaling en dit wordt gezien als een deel van de oorzaak van de problemen. Dus traders probeerden voorzichtig te zijn op de crypto markt door hun kapitaal te verplaatsen naar minder risicovolle investeringen zoals de Amerikaanse dollar. Door de massale activiteit met de Amerikaanse dollar steeg deze met meer dan 0,75%.

Aan de andere kant zag de crypto markt veel liquidaties, die opliepen tot meer dan $ 2,5 miljard vanaf 12 april. Binnen die periode registreerde de crypto markt eens $ 964 miljoen aan liquidaties. Gegevens van Coinglass laten zien dat long liquidaties hoger waren dan short liquidaties. Dit is een indicatie van de bullish houding die mensen hadden voor de plotselinge marktdip.

Op het moment van schrijven is er een lichte stabiliteit, hoewel bitcoin nog steeds rond de $ 63k prijs blijft hangen. Volgens de 24 uursgegevens staat de hoogste prijs van de afgelopen 24 uur op $ 64.414, terwijl de laagste $ 61.714 is.

Bovendien is op het moment van schrijven zelfs het aantal liquidaties drastisch gedaald. Coinglass gegevens laten zien dat bitcoin liquidaties in de afgelopen 24 uur een waarde hebben van ongeveer $ 47,84 miljoen. Binnen deze waarde zijn long liquidaties ongeveer $ 27,86 miljoen waard, terwijl short liquidaties $ 19,98 miljoen waard zijn.

Zal de koers van bitcoin nog stijgen?

tradingview bitcoin grafiek cointelegraph

Met de snelheid waarmee de prijs van bitcoin zich stabiliseert in de markt, zou de prijs weer kunnen stijgen. Volgens een grafiek van TradingView, verstrekt door Cointelegraph, moet de markt cap van de cryptomarkt van $ 2,15 miljard naar $ 2,50 miljard springen voor het einde van april, zodat er meer winst zal volgen.

Momenteel staat de crypto marktkap op $ 2,3 miljard, een vooruitgang vergeleken met de vorige cijfers. Bovendien worden de verschillen tussen de bulls en bears metric van IntoTheBlock kleiner. In combinatie met het aankomende vierde halveringsevenement wordt gespeculeerd dat de koers van bitcoin zal stijgen.

Veel mensen investeren in 99Bitcoins in anticipatie op bitcoin koersstijging

Investeren in 99Bitcoins kan een aantrekkelijke mogelijkheid zijn met de verwachting dat bitcoin gaat stijgen. Dit platform, dat zijn wortels heeft in het eenvoudig en toegankelijk maken van cryptocurrency voor iedereen, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende bron van kennis en nieuws in de crypto wereld.

Door de jaren heen heeft 99Bitcoins een aanzienlijke gemeenschap opgebouwd van meer dan 700.000 leden, waardoor het een gevestigde naam in de industrie is. Een uniek aspect van 99Bitcoins is het innovatieve Learn-to-Earn-platform dat gebruikers beloont voor het leren over cryptocurrencies.

99Bitcoins platform

Dit platform maakt gebruik van het $99BTC-token om educatie te stimuleren en biedt veel cursussen die ontworpen zijn om gebruikers te onderwijzen over de fundamenten van blockchain en handelsstrategieën. Door deelname aan het platform kunnen gebruikers tokens verdienen, die vervolgens toegang geven tot exclusieve voordelen zoals staking-beloningen, geavanceerde cursussen, en vip community’s.

De exclusieve voordelen voor holders van $99BTC-tokens, zoals stakingsopties en toegang tot geavanceerde educatieve middelen, verhogen de koers verwachting van 99Bitcoins.

Dogecoin alternatief dogeverse overtuigt investeerders – nu investeren?

Investeren in dogeverse kan potentieel lucratief zijn vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt de presale van dogeverse investeerders de kans om tokens te kopen tegen een verminderde prijs, wat een goede instapmogelijkheid biedt voor vroege investeerders die willen profiteren van latere prijsstijgingen. Met 30 miljard van de 200 miljard tokens beschikbaar tegen een lagere prijs, kunnen investeerders mogelijk een aanzienlijke winst behalen naarmate de prijs stijgt tijdens de zestien presale fases.

Daarnaast stimuleert dogeverse staking, waarbij 10% van de totale voorraad gereserveerd is voor beloningen. Dit biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor gebruikers om een passief inkomen te verdienen, wat het token aantrekkelijker maakt voor lange termijn holders.

Verder is dogeverse ontworpen om te werken op verschillende grote blockchains, waardoor het toegankelijk en bruikbaar is binnen een breder crypto ecosysteem.

Dogeverse presale

De opbouw van een sterke community over meerdere blockchains en de focus op hoge staking rendementen kunnen ook bijdragen aan de langetermijnstabiliteit en groei van het project. Bovendien, met een hard cap van $ 17.002.500 en een soft cap van $8.835.000, zijn koers verwachtingen van dogeverse erg goed, zeker met de mogelijkheid voor verdere exchange listings na de presale.


The post Bitcoin stabiliseert na weekend bloedbad – gaat bitcoin nog stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.