De Bitcoin koers lijkt op dit moment allesbehalve richting een nieuwe all-time high te bewegen, maar volgens de populaire CryptoCon is dat een kwestie van tijd. Volgens zijn nieuwe November 28th Cycles Theory kan het volgende recordfeestje van Bitcoin in 2025 beginnen. We moeten dus nog even geduld hebben, maar CryptoCon is in ieder geval optimistisch

Aftellen naar de volgende bullrun

We zien op dit moment veel discussie over de zogenaamde vierjarige-cyclussen van Bitcoin. Sommige analisten verliezen langzaam het vertrouwen in dat narratief, maar volgens CryptoCon blijft het koersgedrag van Bitcoin redelijk voorspelbaar.

Volgens de analist zijn alle cyclussen van Bitcoin gecentreerd rond de datum van de eerste Bitcoin Halving, die op 28 november viel. De Bitcoin Halving is het moment waarop de blokbeloning voor miners voor het produceren van een nieuw blok halveert.

“Door de vierjarige cyclussen van Bitcoin tegen mijn theorie aan te houden, zien we het exacte koersgedrag van Bitcoin sinds zijn geboorte. De cyclussen centreren zich allemaal rond de datum van de eerste halving op 28 november”, zo legt de analist uit.

Iedere vier jaar zouden de toppen en bodems van Bitcoin +/- 21 dagen om dat moment van 28 november plaatsvinden.

Klaar voor de lancering

Het volgende punt in de grafiek van CryptoCon ligt op november 2024. Tot dat moment verwacht hij dat de Bitcoin koers een beetje heen-en-weer blijft pingpongen zoals we dat nu ook al een tijdje zien.

“Na de bodem komt de Bitcoin koers in het begin van de cyclus terecht, waarin het vaak een beetje blijft hangen. Dit is het langste deel van de cyclus, waarin Bitcoin lang blijft cirkelen om de mediaan”, aldus de analist.

De “vroege top” is volgens de analist uitgekomen op de koers van 31.800 dollar die we in juli zagen. Voor het echte vuurwerk moeten we dan in ieder geval nog geduld hebben tot november 2024, waarna het feestje echt zou moeten beginnen voor Bitcoin; als we CryptoCon mogen geloven natuurlijk.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Bitcoin naar een all-time high in 2025? appeared first on BLOX | Nieuws.