De Nederlandse analist Michael van de Poppe voorspelt op de lange termijn een enorme bullrun voor bitcoin (BTC). Hij hangt zelfs een toekomstig prijskaartje van 500.000 dollar aan de cryptomunt. Dat is omgerekend ruim 460.000 euro per munt.

Bullish outlook

Hij waarschuwt echter beleggers ook over de volatiele aard van de markt en voegt eraan toe, “Echter, correcties zullen gebeuren en ze zullen heftig zijn.” Van de Poppe voegt toe, “Als Bitcoin met 20% of meer corrigeert, gebruik die dan als een enorme koopkans. Dat is het.”

Dit komt te midden van een lichte vertraging in bitcoin’s rally, zwevend rond de $53.000 grens.

In een andere tweet weidt hij verder uit over zijn voorspelling. Hij zegt onder meer: “Mijn primaire scenario blijft hetzelfde voor bitcoin. Ik verwacht dat er meer hoogtepunten gaan volgen, maar eerst volgt een flush van liquiditeit aan de onderkant.” Ook over de toekomst van ethereum is hij positief.

Novogratz

Ondertussen deelt ook de CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, zijn bullish verwachting, waarbij de munt een nieuw hoogtepunt gaat bereiken.

Novogratz zegt: “De ETF-kopers, over het algemeen, die via deze RIA (registered investment advisor) kanalen binnenkomen, denk ik dat ze aanbod van de markt halen. Dus ik zie bitcoin nog steeds het jaar veel hoger eindigen.” Ook is het positief dat de centrale bank van Amerika renteverlagingen doorvoert, waardoor de munt binnen twaalf maanden een waardering van zes cijfers moet behalen. Het is goed om te weten dat bitcoin een zeer volatiele cryptomunt is. Niemand kan de markt echt voorspellen, dus houd altijd rekening met correcties van de koers.

 

 


The post “Bitcoin klaar om lange termijn $500.000 te bereiken”, zegt deze Nederlandse analist appeared first on Bitcoinmagazine.nl.