Cryptocurrency-markten laten momenteel een vlakke trend zien voor Bitcoin, Ethereum en Solana na een turbulente start van de week. Echter, de Solana meme coin BONK heeft bijna 7% winst geboekt sinds gisteren.

Bitcoin stabiel met kleine winst

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $40.444, wat een winst van 1% betekent ten opzichte van dezelfde tijd gisteren. Desondanks is het 2,2% lager dan vorige week vrijdag. De handelsvolumes zijn afgenomen van $31,2 miljard op dinsdag tot $18 miljard aan verplaatste BTC in de afgelopen 24 uur, volgens data van CoinGecko.

Ethereum bijna onveranderd, maar op wekelijkse basis lager

Ethereum wordt momenteel verhandeld voor $2.221,47, vrijwel onveranderd ten opzichte van dezelfde tijd gisteren. Over de afgelopen zeven dagen heeft Ethereum echter meer dan 10% van zijn waarde verloren. De Ethereum-community bereidt zich momenteel voor op de volgende grote netwerkupdate, die belooft transacties sneller en goedkoper te maken.

Solana meme coin BONK stijgt 6,9%

Een opvallende stijger vandaag is de Solana meme coin BONK. Deze token, met een hondenthema, heeft sinds dezelfde tijd gisteren een winst van 6,9% geboekt en wordt momenteel verhandeld voor $0,00001133. Hoewel het net zijn positie in de top 100 crypto-assets qua marktkapitalisatie heeft weten vast te houden, is het met een marktkapitalisatie van $688 miljoen momenteel de 98e grootste asset.

Solana stijgt licht na aankondiging van nieuwe features

Solana zelf heeft een bescheiden winst van 1,7% geboekt sinds gisteren en wordt momenteel verhandeld voor $88,90. Eerder deze week kondigde de Solana Foundation aan dat tokens die op het netwerk worden gemunt nieuwe functies zullen krijgen, zoals door de uitgever bepaalde overdrachtskosten, vertrouwelijke transacties en metadata-eisen. Deze verbeteringen zijn gericht op het aantrekkelijker maken van het blockchain-netwerk voor stablecoins en activa in de echte wereld.

The post Bitcoin, Ethereum en Solana blijven stabiel, terwijl Solana meme coin BONK 6,9% stijgt appeared first on BLOX | Nieuws.