Toon Schraven mocht bij SLAM! vertellen wat het vertrek van Binance betekent voor cryptotraders in Nederland. Morgen is het namelijk zo ver, Binance moet dan hun deuren sluiten in Nederland.

Binance stopt morgen in Nederland

Binance stapt morgen dus uit de Nederlandse cryptoscene. Dat is natuurlijk jammer, het is een grote speler en voor veel traders de beurs naar keuze. In 2017 maakte Binance naam onder Nederlanders, het was een van de weinige plekken waar je kon handelen in altcoins. Hierdoor had de beurs jarenlang een groot marktaandeel in Nederland.

Maar sinds een paar jaar is het verplicht om een registratie te verkrijgen bij de Nederlandse Bank.

Helaas slaagde Binance er niet in om de juiste papieren goedgekeurd te krijgen. Daarom moet het bedrijf zijn deuren in ons land sluiten en mag Binance pas terugkeren wanneer het kan voldoen aan de juiste regelgeving.

Toon Schraven, marketingmanager bij BLOX legt uit:

Wat betekent dit voor jou?

Ons advies is om te checken of je nog crypto hebt staan bij Binance. Ook al heb je al jaren niet ingelogd, het kan zo maar zijn dat je nog een bag hebt. Het zou zonde zijn als je daar nooit meer bij kan, dan gooi je letterlijk geld weg.

Als je nog iets bij Binance hebt staan, dan is het zaak om zo snel mogelijk je coins daar weg te halen. Stuur je coins naar BLOX. Niet alleen staan je coins dan veilig bij een Nederlandse partij met de juiste vergunningen, over sommige coins krijg je zelfs rente door staking.

Stap daarom snel gratis over op BLOX, voor het te laat is en je coins verloren zijn.


Stap gratis over op BLOX ➜

Heb je BLOX gedownload en is je account goedgekeurd? Ga dan naar je kluis en kies voor crypto storten. Vanaf dat moment wijst het zich vanzelf hoe je crypto van Binance naar BLOX stuurt.

The post Binance vertrekt morgen uit Nederland, wat betekent dit? Toon Schraven legt uit appeared first on BLOX | Nieuws.