De internationale cryptobeurs Binance heeft aangekondigd dat zij zich vanaf vandaag terugtrekken uit Nederland. Deze stap volgt op het feit dat Binance er niet in is geslaagd de vereiste vergunningen te verkrijgen van De Nederlandsche Bank (DNB).

Ons advies aan Nederlandse gebruikers van het platform krijgen is om de cryptocurrency tegoeden vóór het einde van de dag over te zetten naar BLOX.


Stap gratis over op BLOX ➜

Binance stopt door regels DNB

De beslissing van Binance om zich uit Nederland terug te trekken benadrukt het groeiende belang van naleving van regelgeving binnen de cryptowereld. De vereisten van De Nederlandsche Bank hebben als doel om de veiligheid en transparantie van cryptohandel te waarborgen, in lijn met Europese inspanningen om een veilig kader te creëren voor de handel in Bitcoin en altcoins.

Nederlandse gebruikers van Binance worden geadviseerd om hun cryptocurrency tegoeden snel over te zetten naar alternatieve platforms die de vereiste vergunningen hebben verkregen. Een logische optie is BLOX, een Nederlandse crypto-app die met succes goedkeuring heeft gekregen van De Nederlandsche Bank.

Van Binance naar BLOX

BLOX biedt crypto liefhebbers een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform om hun cryptocurrency investeringen te beheren.

De gebruiksvriendelijke interface van de app maakt het zelfs voor nieuwelingen, eenvoudig om met vertrouwen digitale activa te kopen, verkopen en beheren.

Het is heel simpel om je coins van Binance naar BLOX over te zetten. Download BLOX op je telefoon, maak je registratie compleet en kies voor ‘crypto storten.’


Stap gratis over op BLOX ➜

Klik hierboven en maak gratis een account aan op BLOX.

Verzend crypto van Binance naar BLOX

Als je eenmaal een account hebt navigeer je naar je kluis. Hier kun je kiezen om crypto te storten. Kies vervolgens om welke coin het gaat, of deze meer of minder waard is dan 25.000 euro en selecteer Binance.

Vooralsnog, een fluitje van een cent.

Je krijgt van BLOX een ontvangstadres, deze copy-paste je in Binance. We kunnen het hier wel helemaal uitschrijven, maar beelden zeggen meer dan woorden. Daarom laten we graag Axel aan het woord.

The post Binance Nederland stopt vandaag, wat moet je doen met je Bitcoin en crypto? appeared first on BLOX | Nieuws.