Binance Labs heeft een serie A-financieringsronde van 2,4 miljoen dollar geleid voor het op Polkadot gebaseerde smart contract platform Plasm Network.

Binance Labs heeft in totaal 10 miljoen voor Polkadot

De financieringsronde van Plasm Network is de eerste investering die is gedaan met behulp van het Binance Labs-fonds van 10 miljoen dollar. Dit bedrag is gereserveerd om projecten in het Polkadot-ecosysteem te ondersteunen. Plasm is een parachain-kandidaat op Polkadot die Ethereum- en Layer-2-schaaloplossingen ondersteunt.

Binance Labs is de durfkapitaal- en incubator-tak van cryptobeurs Binance. In december 2020 leidde Binance Labs een financieringsronde van 12 miljoen dollar voor MATH, een asset-hub met meerdere chains achter MathWallet. In augustus van hetzelfde jaar deed het een strategische investering in het gedecentraliseerde streamingprotocol Audius.

Brug tussen Polkadot en Ethereum

Volgens de aankondiging op Medium zal de investering van Binance Labs Plasm Network in staat stellen om on-chain governance te ontwikkelen, een brug te slaan tussen de Polkadot- en Ethereum-netwerken en onderzoek en ontwikkeling te versnellen. Plasm heeft ook geld ingezameld bij HashKey, LongHash, Digital Finance Group en PAKA Ventures.

Polkadot is een blockchain netwerk dat een multichain benadering gebruikt om een ​​grotere schaalbaarheid te bereiken dan netwerken die boven op een enkele blockchain zijn gebouwd. Er is een hoofdblockchain, en daar kunnen een beperkt aantal parachains op worden aangesloten. Deze parachains zijn worden geveild. Plasm won onlangs het eerste Polkadot-testnet-parachaineslot en implementeerde de allereerste smart contract op Polkadots ‘Rococo’-testnet.

Toewijding aan Polkadot

Wei Zhou, hoofd van Binance Labs, prees het netwerk voor zijn recente prestaties:

‘We zijn erg onder de indruk van de groei van Plasm Network sinds de lancering. De eerste parachain aangesloten op het Rococo-V1 Parachains Testnet is een van de meest veelbelovende parachain kandidaten voor Polkadot mainnet. Door in Plasm te investeren en te ondersteunen, tonen we onze toewijding aan het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van het Polkadot-ecosysteem.’

The post Binance Labs investeert 2,4 miljoen dollar in project op Polkadot appeared first on BTC Direct | Nieuws.