Op maandag zag MATIC, de inheemse cryptocurrency van de Layer 2-oplossing Polygon, een opmerkelijke opleving te midden van het algemene marktherstel.

Met de doorbraak van de Bitcoin prijs uit de $ 70.000 zone, kreeg de altcoin een versneld herstel momentum waardoor kopers verloren terrein konden herwinnen.

Zo veerde de prijs van Polygon munten af van een 50% terugvalniveau en steeg met 7% om de belangrijkste weerstand van de vorige correctietrend te doorbreken. Bovenop deze prestatie heeft een analist een aanzienlijke verdere stijging van 30% in april voorspeld.

Dit recente herstel roept de vraag op: is nu het juiste moment om MATIC te kopen, in anticipatie op de verdere voorspelde stijging van 30%?

Koersanalyse Polygon (MATIC)

In de afgelopen 24 uur is de prijs van Polygon (MATIC) met 3,83% gestegen naar $ 0,94. Dit staat in contrast met de negatieve trend van de afgelopen week, dalend van $ 0,95 naar de huidige prijs. Op dit moment staat de All Time High (ATH) van de munt op $ 2,92.

De onderstaande grafiek vergelijkt de prijsbeweging en volatiliteit van Polygon over de afgelopen 24 uur (links) met de prijsbeweging over de afgelopen week (rechts). De grijze banden zijn Bollinger Bands, die de volatiliteit van zowel de dagelijkse als wekelijkse prijsbewegingen meten. Hoe breder de banden zijn, of hoe groter het grijze gebied op een gegeven moment is, hoe groter de volatiliteit.

Het handelsvolume voor de munt is in de afgelopen week met 16,0% gedaald, samen met de circulerende voorraad van de munt, die met 0,03% is afgenomen. Dit brengt de circulerende voorraad op 9,28 miljard, wat ongeveer 92,83% uitmaakt van de maximale voorraad van 10,00 miljard. Volgens onze gegevens is de huidige marktkapitalisatie ranking voor MATIC #20 met $ 8,78 miljard.

Belangrijke indicatoren wijzen op sterke comeback voor MATIC

De laatste correctietrend in de prijs van Polygon kan worden herleid door een dalend wigpatroon in de 4-uursgrafiek. De weerstandslijn van het patroon leidde tot een scherpe daling van het hoogtepunt van $ 1,29 naar $ 0,86, wat neerkomt op een verlies van 32,8% in waarde.

“Deze correctie markeerde echter een 50% retracement volgens de Fibonacci-tool en bracht de prijs terug naar $ 0,947. Te midden van het bredere marktherstel doorbrak deze prijsstijging de weerstandslijn van het wigpatroon, wat het einde van de correctie aangeeft.”

In zijn laatste analyse heeft de gerenommeerde handelaar Alichart de schijnwerpers gericht op Polygon’s MATIC, waarbij de gegevens wijzen op een potentieel bullish toekomst. De sleutelindicator hier is de 30-dagen Market Value to Realized Value (MVRV) ratio.

Momenteel ligt deze indicator onder de 1, een drempel die historisch gezien aangeeft dat het actief mogelijk ondergewaardeerd is en daardoor in een koopzone bevindt. Dit is met name opmerkelijk gezien het feit dat eerdere gevallen van vergelijkbare MVRV-niveaus werden gevolgd door indrukwekkende prijsstijgingen voor MATIC—eenmaal met 112% en nog eens met 87%.

Als de prijs van Polygon deze uitbraak volhoudt, kunnen de kopers een rally naar $ 1,08 leiden, gevolgd door $ 1,3. Terwijl Polygon aanzienlijke stappen zet richting de 1 dollar, is het essentieel om ook andere mogelijkheden te verkennen om optimaal te profiteren van een aankomende bull markt.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse ontketent een revolutie in de cryptomarkt als de allereerste multi-chain Doge-token, die de brug slaat tussen de iconische Dogecoin en diverse blockchains zoals Ethereum, Polygon, BNB, Solana, Base en Avalanche. Deze innovatieve aanpak biedt een unieke veelzijdigheid aan Dogecoin, waardoor het toegankelijker wordt voor een breder publiek en toepasbaar op meerdere platformen.

De presale van Dogeverse heeft reeds een indrukwekkende start gemaakt door meer dan $ 300.000 op te halen, waardoor investeerders de kans krijgen om vroegtijdig deel te nemen tegen een gereduceerde prijs. Met 30 miljard tokens beschikbaar van de in totaal 200 miljard, belooft deze fase een spannende mogelijkheid voor vroege aanhangers om in te stappen.

Naast het investeringspotentieel biedt Dogeverse zijn houders ook de mogelijkheid tot staken, met 10% van de totale voorraad gereserveerd voor stakingsbeloningen. Dit biedt een aantrekkelijk passief inkomen, ondersteund door een robuust systeem dat de participatie in het ecosysteem beloont.

De ontwikkeling van Dogeverse wordt gefinancierd door een strategische toewijzing van tokens voor projectontwikkeling, liquiditeit op exchanges, marketinginitiatieven en ecosysteemuitbreiding. Geïnteresseerden kunnen de DOGEVERSE token verkrijgen door ETH, USDT, BNB, of MATIC te ruilen, waardoor een naadloze integratie met bestaande cryptoportefeuilles wordt gegarandeerd.

Slothana (SLOTH)

Slothana is een meme-munt die zojuist is gelanceerd met behulp van de Solana-blockchain, dus deze kan zeker een goede respons hebben, omdat deze blockchain onlangs veel succesvolle tokenaanbiedingen heeft gecreëerd.

Slothana onderscheidt zich van andere meme-munten door het ontbreken van een conventionele presale of directe-naar-DEX-lancering. In plaats daarvan maakt het gebruik van een send-to-wallet airdrop-systeem, waarmee SOL-tokenhouders deze naar Slothana’s wallet-adres kunnen overbrengen. Dit zorgt ervoor dat het kopen van SLOTH-tokens vrij eenvoudig wordt.

De SLOTH-presale is zeer succesvol gebleken, aangezien deze in slechts korte tijd al meer dan $ 10 miljoen heeft opgeleverd. Het betekent ook dat er beperkte dagen resterend zijn waarop beleggers SLOTH-tokens kunnen kopen voordat de presale eindigt. Het is vermeldenswaard dat u voor 1 SOL 10.000 SLOTH-tokens krijgt, wat wijst op ongeveer een prijs van $ 0,0175 per SLOTH.

5th Scape (5SCAPE)

Een nieuw crypto-initiatief, 5th Scape (5SCAPE), wordt geassocieerd met een native token dat niet alleen qua prijs omhoog kan schieten, maar je ook kan laten genieten van Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) ervaringen vanuit een bloeiend ecosysteem. 5th Scape is een ecosysteem voor ontwikkelaars en gebruikers van VR en AR.

In dit nieuwe universum kun je je geliefde spel spelen, je geliefde film bekijken of een nieuwe ontdekkingsronde beginnen met een educatieve ervaring. 5th Scape is de beste plek waar virtual reality en augmented reality samensmelten, zodat je hoogwaardige VR-uitrusting en accessoires kunt kopen, samen met ervaringen die bij je favorieten passen.

Het belangrijkste voordeel van het bezit van het 5SCAPE-token is dat het u privileges geeft om premiumfuncties te gebruiken, inzetprijzen te ontvangen en te stemmen over het ontwikkelingstraject van het project. Als deze mogelijkheid zich in juni voordoet, zou het kopen van een 5SCAPE voor $ 0,00285 nu als zeer verstandig moeten worden beschouwd, aangezien er al meer dan $ 4,4 miljoen is opgehaald, wat de potentiële populariteit van 5th Scape aangeeft.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bekende crypto analist voorspelt 30% pump Polygon koers in april – nu MATIC kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.