De Avalanche koers is sinds zijn hoogtepunt van 2023 met bijna 40 procent gedaald naar het niveau van ongeveer 30 dollar. Nu springt de koers voorzichtig omhoog en is het mogelijk dat de bodem bereikt is. Kunnen we nu weer omhoog kijken voor Avalance of komen er nieuwe dalingen aan?

Avalanche daalt na jaarlijks hoogtepunt

Technische analyse op de weekgrafiek laat volgens de analisten van Beincrypto zien dat de AVAX koers sinds december 2023 is gedaald vanaf zijn hoogtepunt van 50 dollar.

Het gaat om een flitsende daling, want in zeer korte tijd leverde AVAX bijna 40 procent van zijn koers in. Gisteren viel de munt naar zijn voorlopige lokale dieptepunt van 27,21 dollar, voordat het aan een opleving begon.

Nu is AVAX volgens Beincrypto bezig met het neerzetten van een “lange lagere kaars” (zie groene pijl) en dat is meestal een bullish signaal voor de koers van een financiële asset. Kan dit de bodem zijn voor Avalanche?

Wat zeggen de analisten over Avalanche?

Analisten op Twitter zijn over het algemeen bullish over de koers van Avalanche. Zo schrijft MTI Trading dat hij gelooft dat AVAX bijna op de bodem is.

“AVAX daalde al met 45 procent. Nog iets verder en je hebt een goed koopmoment voor de bullrun te pakken. Als je veilig wil zitten, wacht dan vooral op het volgende koopsignaal”, aldus MTI Trading.

Wolf of Altcoins suggereert dat AVAX weleens de munt kan zijn die 10x over de kop gaat tijdens deze bullrun.

TOP GAINER TODAY ziet binnenkort een Valanche koers van 50 tot 100 dollar op de borden verschijnen. Zijn dat definitieve signalen dat de munt zijn bodem bereikt heeft? Dat kan alleen de tijd ons leren, want zekerheid bestaat niet op dat vlak (helaas).

The post Avalanche koers springt omhoog, bodem bereikt? appeared first on BLOX | Nieuws.