Avail, een Web3-infrastructuur gebouwd op Polygon’s softwareontwikkelingskit, heeft plannen onthuld voor een grote token airdrop. Het initiatief, bekend als de “Unification Drop”, heeft tot doel eenheid te bevorderen in diverse blockchain-gemeenschappen en bijdragers uit verschillende ecosystemen te belonen.

Details van de airdrop

Avail zal in totaal 600 miljoen AVAIL-tokens verdelen onder in aanmerking komende gebruikers. De verdeling omvat toewijzingen voor ontwikkelaars van blockchain-ecosystemen (90 miljoen tokens), testnet-gebruikers (49,5 miljoen tokens), rollup-gebruikers op verschillende blockchains (380 miljoen tokens), Polygon-stakers (70 miljoen tokens) en communitybijdragers (10,5 miljoen tokens).

Opmerkelijk is dat de airdrop niet beperkt is tot Avail- of Polygon-ecosysteemdeelnemers. Het beoogt ook bijdragen te omvatten van een breed scala aan blockchain-ecosystemen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Solana, Cosmos en meer.

Verdeling van airdrop-tokens

AVAIL-tokens zullen een cruciale rol spelen binnen het Avail-ecosysteem, waardoor gebruikers toegang krijgen tot Avail DA-services, deel kunnen nemen aan governance, en de “unification layer” kunnen beveiligen via staking. Kwalificatie voor de air kan worden gecontroleerd via hun officiële pagina’s.

De aankondiging van de airdrop heeft aanzienlijke aandacht en lof gekregen binnen de blockchain-gemeenschap. Polygon mede-oprichter Sandeep Nailwal uitte enthousiasme over de mogelijke impact van de airdrop op het Polygon-ecosysteem, wat de bredere enthousiasme rond het initiatief weerspiegelt.

Project overzicht

Opgericht in 2020, bestaat Avail uit drie kernsegmenten: Nexus, Fusion en DA (data availability). Avail DA verbetert basistransacties door geavanceerde technieken toe te passen zoals KZG-verplichtingen en datamonsters voor beschikbaarheid.

Ondertussen dient Avail Nexus als een essentiële cross-chain bridge, waardoor naadloze transacties en activa-uitwisseling mogelijk zijn over meerdere blockchains. Avail Fusion maakt vloeibare staking van activa mogelijk op platforms zoals Ethereum en Bitcoin.

Avail’s Unification Drop vertegenwoordigt een gedurfde stap naar het bevorderen van samenwerking en inclusiviteit binnen de blockchain-ruimte. Door bijdragers uit diverse gemeenschappen te belonen en brede toegang tot de AVAIL-token te bieden, streeft Avail ernaar de ontwikkeling van een verenigd Web3-ecosysteem te stimuleren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post Avail kondigt airdrop van 600 miljoen AVAIL-tokens aan appeared first on Bitcoinmagazine.nl.