In de crypto sector kunnen meningsverschillen tussen belangrijke figuren soms hoog oplopen. Recentelijk zijn er stevige uitspraken gedaan door Arthur Hayes, de oprichter van crypto exchange BitMEX, tegen Charles Hoskinson, de oprichter van het decentrale ecosysteem Cardano (ADA).

Harde kritiek van Hayes

Hayes uitte bijzonder harde kritiek op het Cardano-netwerk, waarbij hij het beschreef als “waardeloos” en Hoskinson uitdaagde om hem meer te leren over de bruikbaarheid van het platform voor het bouwen van populaire gedecentraliseerde apps (dApps). Deze uitspraken werden gedaan in een post op 21 februari.

Hayes vs. Hoskinson

In een eerder interview met Coin Bureau had Hayes ook scherpe woorden voor Cardano, waarbij hij het omschreef als een “wannabe Ethereum” en zich afvroeg wie er eigenlijk om gaf. Dit leidde tot een reactie van Hoskinson zelf.

Terugslag van Hoskinson

Hoskinson verdedigde zijn ADA en nodigde Hayes uit om uit te leggen wat hem precies niet beviel, maar tot op heden heeft de oprichter van BitMEX niet gereageerd.

Dit is niet de eerste keer dat Hoskinson kritiek op Cardano heeft moeten weerleggen. Eerdere aanvallen kwamen onder andere van Max Keiser, een Bitcoin (BTC) maximalist en adviseur van de president van El Salvador. Hoskinson reageerde luchtig op deze kritiek.

Prijsupdate

Op het moment van schrijven werd het inheemse token van Cardano verhandeld voor $0.607, met een stijging van 3,35% in de afgelopen 24 uur, een toename van 5,41% in de afgelopen zeven dagen en een stijging van 30,04% op de maandelijkse grafiek, volgens de meest recente gegevens van Finbold op 22 februari.

The post Arthur Hayes bekritiseert Cardano als ‘waardeloos’ en ‘wannabe Ethereum’, waarom? appeared first on BLOX | Nieuws.