BLOX trapt het jaar goed af: als je deze week lending activeert bij BLOX, ontvang je dubbel rendement! Dit extra rendement wordt over het hele jaar verrekend en wekelijks uitbetaald op maandag. Benieuwd hoe het werkt? Hieronder leggen we het voor je uit.


Start met Lending ➜

Zo krijg je dubbel rendement

Verdien van maandag 1 januari tot en met zondag 7 januari 2024 dubbel rendement (jaarlijks rendementspercentage) op je BTC, ETH, XRP en USDT assets!* Na de promotieperiode blijft lending doorgaan volgens de Lending voorwaarden, maar wordt het rendementspercentage weer gehalveerd.

1. Heb je al een BLOX account? Dan kan je dit stukje overslaan. Nog geen account? Bezoek dan de App Store of Google Play op je telefoon of tablet, zoek naar BLOX, download de app en maak een account aan.

2. De tweede stap is het hebben van een lendeable coin. Bij BLOX kun je momenteel Bitcoin, Ripple, Ethereum en Tether lenden. Heb je al een van deze coins in BLOX? Mooi, sla deze stap dan over. Zo niet, kun je twee dingen doen:

  • Je kan (één van) de coins kopen in BLOX. Dit doe je simpelweg door naar de specifieke coin te gaan die je wilt en te drukken op de grote gele knop ‘Koop.’
  • Heb je ergens anders Bitcoin, Ripple of Ethereum staan maar wil je toch profiteren van het dubbele rendement? Stuur dan je coins naar BLOX. Dat kan door BLOX te openen en naar je kluis te gaan. Kies daar voor de optie ‘Crypto storten.’

3. Vervolgens selecteer je de coin en kies je de beurs of wallet waar je je coins nu hebt staan. Volg de instructies.

Onder de video leggen we nog meer uit, maar waarom lezen als je ook naar de warme stem van Axel kan luisteren?

Activeer Lending in BLOX

Heb je een van de lending coins in je BLOX-kluis? Ga naar ‘Verdien’, lees de uitleg en risico’s goed door en ga vervolgens naar het Lending-menu.

In het Lending-menu zie je alle coins in jouw bezit die je kunt uitlenen. Je kunt Lending op elk moment en per coin aan- of uitzetten.

Zodra je Lending activeert voor een van de coins, worden je coins uitgeleend. Als tegenprestatie ontvang je tijdelijk dubbel rendement ten opzichte van wat je normaal zou krijgen.


Start met Lending ➜

Jij kan altijd bij je coins

Leen je je coins via BLOX uit? Dan blijven je coins altijd beschikbaar om te verhandelen. Dat is het mooie aan crypto en BLOX Lending. Je zit nergens aan vast en je blijft je flexibiliteit houden.

Stel dat je bijvoorbeeld 10 ETH uitleent om hier rendement op te verdienen, maar je wilt 1 van de 10 ETH een dag later verkopen. Geen probleem, je verkoopt simpelweg 1 ETH en het uitleenbedrag wordt aangepast naar 9 Ethereum!

Meer weten? Check hier de voorwaarden en de risico’s van BLOX Lending. *Lees hier de promotievoorwaarden van de tijdelijke verhoging.

The post APY New Year: tijdelijk dubbel rendement via BLOX Lending appeared first on BLOX | Nieuws.