Apple en de iPhone hebben een haat/liefde relatie met crypto. Soms is het Amerikaanse bedrijf positief, en soms uiten ze zich negatief over crypto, maar in dit geval negeren ze het volledig.

Nieuwe wallet Uniswap, nog geen goedkeuring Apple

Het team achter de decentrale exchange Uniswap heeft laten weten een nieuwe crypto wallet te hebben gebouwd, maar zegt dat Apple de lancering voor iOS nog niet heeft goedgekeurd. Deze goedkeuring is nodig zodat de app aangeboden kan worden via de App Store op de producten van Apple.

Uniswap Labs heeft de nieuwe wallet aangekondigd op Twitter, en gebruikt datzelfde draadje om iedereen te laten weten dat deze niet op elk apparaat te gebruiken is. Ze zeggen dat dit komt doordat Apple de release tot nu toe op iOS niet heeft toegestaan.

Apple houdt Uniswap in ongewisse

Het bedrijf merkt echter op dat ze niet zijn afgewezen door de tech-titan, maar juist worden genegeerd, wat betekent dat de release momenteel “in het ongewisse” is.

‘Waarom een beperkte vervroegde release van een team dat zich inzet voor toegang voor iedereen? Simpel gezegd, Apple geeft geen groen licht voor onze lancering en we weten niet waarom. We hebben onze mobiele app maanden geleden ingediend en hoewel we 100% voldoen aan hun specificaties, zitten we nog steeds vast in het ongewisse.’

Testen met iPhone

In plaats van de goedkeuring van Apple, start Uniswap een previewprogramma voor 10.000 gebruikers, zodat de gemeenschap kan testen en spelen met het nieuwe product.

‘Dus als we op Apple moeten wachten, dachten we dat het leuker zou zijn als we samen zouden wachten. Daarom stellen we onze interne TestFlight-app open voor 10.000 gebruikers (het maximale zonder de goedkeuring van Apple), zodat onze community de magie van de Uniswap mobiele wallet kan ervaren.’

Waarom een crypto wallet op iPhone?

Volgens Uniswap kunnen investeerders de wallet gebruiken om te schakelen tussen laag-1-protocollen zoals Ethereum en laag-2-projecten zoals Optimism en Polygon zonder dat ze zelf iets hoeven in te stellen.

‘De mobiele wallet van Uniswap is de beste manier om uw portefeuille te beheren voor Ethereum, Polygon, Arbitrum en Optimism. Met WalletConnect kunt u gelijktijdig verbindingen met meerdere web-apps op verschillende netwerken beheren. U kunt bijvoorbeeld verbinding maken met Lido op Mainnet, Aave op Polygon en Uniswap op Arbitrum zonder van netwerk te wisselen.’

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerd handelsplatform dat is gebouwd op de Ethereum blockchain. Het maakt gebruik van een geautomatiseerde marktmaker om gebruikers in staat te stellen tokens te ruilen zonder dat er een tussenpersoon nodig is.

Dit betekent dat gebruikers direct met elkaar kunnen handelen zonder een centrale partij zoals een beurs of een bank. Je hoeft alleen je wallet te verbinden.

Investeer via BLOX in Uniswap

De bijbehorende crypto van Uniswap is de UNI-token, die wordt gebruikt als governance-token voor het platform. UNI kun je zien als de olie tussen al die traden en als je genoeg van deze coin vasthoudt, mag je meestemmen over de ontwikkeling van het platform.

Deze coin is verkrijgbaar op BLOX, als je investeert in deze crypto, dan hoop je eigenlijk dat de exchange van Uniswap het goed zal doen.

De koers van UNI is sinds begin dit jaar met 24% gestegen. Verwacht wordt dat de echte klappen gemaakt worden tijdens de bullrun, als de massa opeens UNI wil kopen om te handelen op Uniswap.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Apple negeert release: crypto wallet iPhone moet wachten appeared first on BLOX | Nieuws.