Geef een aap een gouden ring… en hij maakt er ApeCoin van. Deze crypto is vandaag met 10% gestegen, dus tijd om naar deze coin te slingeren.

ApeNomics na stijging van 11%

De huidige ApeCoin koers van vandaag is 1,20 euro. De munt wordt afgekort met APE en is in de afgelopen 24 uur gestegen met 10,58%.

Op dit moment wordt de jungle bevolkt door 368.593.750 APE in omloop, dat is ongeveer een derde van de 1 miljard APE die er in totaal zijn. De coins die niet beschikbaar zijn, zijn in handen van een fonds om de ontwikkeling van het project te stimuleren, een deel is ook naar de uitvinders van APEcoin gegaan en 6,25% ging naar de Jane Goodall Foundation. Dit is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor de bescherming van chimpansees.

De totale marktwaarde wordt berekend door de actuele koers te vermenigvuldigen met het aantal coins in omloop. Zo komen we op een marktwaarde van 419 miljoen euro voor ApeCoin.

Hoe kan je handelen in APE?

De cryptocurrency APE is te verhandelen in BLOX. Je kan Apecoin kopen en verkopen via deze Nederlandse cryptocurrency-app. Er is geen ondergrens, of je voor een paar cent of voor een ton wil investeren, dat mag je helemaal zelf weten.

Wat is ApeCoin?

Een paar dagen geleden schreef de NOS dat NFT’s vrijwel allemaal waardeloos zijn geworden. De hype is dood en niemand geeft meer iets om die gekke digitale plaatjes. Dat kan zo zijn, maar APE trekt zich daar niets van aan!

ApeCoin is een cryptocurrency die is uitgegeven door Yuga Labs, het bedrijf achter de populaire Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-collectie. Als NFT’s echt dood zijn, dan zou een stijging van 11% van APE eigenlijk niet moeten kunnen.

Het doel van ApeCoin is om een ​​decentrale gemeenschap te creëren die kan deelnemen aan het groeiende APE-ecosysteem. ApeCoin kan op dit moment worden gebruikt voor verschillende dingen, denk aan stemmen, of digitale hebbedingetjes kopen op het APE-netwerk.

Eigenaren van Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’s konden in het begin gratis ApeCoin krijgen. In de eerste 90 dagen na de lancering van ApeCoin konden ze 10.000 ApeCoins per NFT claimen. Dit was een eenmalige aanbieding en is nu niet meer beschikbaar.

Tegen de huidige koers zijn die 10.000 APE 120.000 euro waard.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post ApeCoin stijgt 11%, wat is dit voor een gekke cryptocurrency? appeared first on BLOX | Nieuws.