Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is Shiba Inu (SHIB) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

SHIB ervaart weerstand

Sinds onze vorige analyses doet Shiba Inu het erg goed. De munt steeg erg rap in korte tijd. Om te kijken of er nog meer ruimte aan de bovenkant is, pakken we de wekelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 7 dagen.

Hierin zijn twee blauwe zones weergeven die op dit moment als support en weerstand dienen. Hier reageerde de koers in het verleden op, en dat is de grootste indicator om iets over de toekomst te zeggen. De koers is van de onderste blauwe zone afgekaatst en het is hierdoor aannemelijk dat SHIB verder zal stijgen naar de bovenste weerstand.

Het enige probleem is dat de koers nu een nieuw punt van weerstand tegenkomt: de groene trendlijn. Deze komt tot stand door de laatste toppen van SHIB met elkaar te verbinden. Zoals je ziet knalt de koers hier niet in één keer doorheen, maar gaat de munt even op de rem.

Dit is niet per sé slecht, maar SHIB-investeerders zagen de munt natuurlijk liever in één keer doorgaan. Toch is het prettig om een trendlijn in het vizier te hebben. Het komt namelijk vaak voor dat het breken hiervan een extra zetje aan de koers geeft. In het geval van Shiba Inu kan zo’n ‘break’ wellicht zorgen voor een koers van bijna 0,000018 dollar. Dit is ongeveer 55% meer dan de huidige koers van 0,00001165 dollar, maar houd wel in gedachten dat de SHIB koers ook eerst naar beneden kan gaan.

Neerwaartse trend

Zoals aangegeven in de andere analyses, maakt de koers van SHIB nog steeds lagere hoogtepunten en lagere laagtepunten. Dit is minder goed te zien op de wekelijkse grafiek, en daarom pakken we ook nog heel even de dagelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 24 uur.

In onderstaande grafiek kan je zien dat de koers steeds lagere toppen maakt. Het kan daardoor dus goed mogelijk zijn dat we vanuit hier weer naar beneden gaan. De enige manier waarop de munt in één keer door kan knallen naar de 0,000018 dollar is als SHIB hier een nieuw hoogtepunt maakt.

Hiermee zou de koers ook meteen door de groene lijn heen breken. Dit scenario is op het moment de meest positieve uitkomst voor SHIB op korte termijn. Het meest bearish scenario op korte termijn is dat SHIB weer teruggaat naar de onderste blauwe zone van ongeveer 0,00000840 dollar.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Analyse: vliegt Shiba Inu (SHIB) op korte termijn naar 0,00001800 dollar? appeared first on BLOX | Nieuws.