Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is The Graph (GRT) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

Van +310% naar -40%

Het is alweer een week geleden dat we een analyse van The Graph hebben gemaakt. Deze AI-coin markeerde vorige week een stijging van 310% sinds het begin van januari. Tijd om eens terug te blikken naar de vorige analyse. Wat is er in de tussentijd gebeurd, en kan GRT nog eens zo’n stijging maken?

Om te beginnen gaan we kijken naar de wekelijkse grafiek van GRT. Hierin zien we nogmaals de weerstand die iets te sterk was (oranje lijn). De koers van The Graph steeg in korte tijd van 0,06 dollar naar een niet misselijke 0,23 dollar. Zoals we al bespraken in de vorige analyse, was het aannemelijk dat GRT vanuit hier werd teruggedrukt.

The Graph koers heeft sindsdien de 0,14 dollar aangeraakt (-40% van vorige hoogtepunt), maar heeft inmiddels weer de weg naar boven ingezet. GRT wordt op het moment van schrijven verhandeld voor 0,173 dollar. Helaas valt er op de wekelijkse grafiek verder niet veel interessants te zien, behalve de all time high van 2,88 dollar. Het zou mooi zijn voor de GRT-holders als de koers hier ooit terugkomt.

Afgewezen, maar weer onderweg

Omdat we iets meer willen weten over het koersverloop, gaan we kijken naar de dagelijkse grafiek van GRT. Hier kunnen we zien dat de munt precies is afgewezen bij het punt wat we aangaven bij de vorige analyse. The Graph lijkt nu ondersteuning te hebben gevonden en nog een poging te doen om deze oranje zone te breken.

Als deze zone breekt, zijn er koersen denkbaar van ongeveer 0,55 cent. Dit heeft te maken met het hoogtepunt wat GRT maakte voordat het door de oranje zone naar beneden dook. Ondanks dat dit erg voorbarig is, zijn dit geen gekke targets voor de volatiele GRT.

Het meest positieve scenario is dat de koers hierboven komt en deze zone vervolgens respecteert als ondersteuning. Dat komt omdat mensen dan niet verkopen, maar juist GRT bijkopen rond de 0,23 dollar. Dit is een bullish signaal en kan de extra push geven voor een koers van 0,55 dollar.

Toch kan deze volatiliteit ook in het nadeel werken van de munt. Mocht GRT weer afgewezen worden bij de oranje zone, dan kan het weer dalen met 40% (of misschien wel meer). Tegen die tijd zullen we GRT weer gaan analyseren, maar op dit moment is vooral een break van de oranje zone belangrijk.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Analyse: The Graph (GRT) erg volatiel, maar weer onderweg naar boven appeared first on BLOX | Nieuws.