Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze keer is Cardano (ADA) als de winnaar uit de bus gekomen, dus laten we meteen naar de koers kijken.

Bij een cruciale weerstand

We beginnen deze keer met de wekelijkse grafiek van Cardano. Elke candle staat hier voor 7 dagen.

In de onderstaande grafiek zijn twee belangrijke zones weergegeven die op dit moment als support (onderste blauwe zone) en weerstand (bovenste blauwe support) dienen. Dit zijn de prijslevels waarin de ADA koers zich de afgelopen weken begaf. Daarnaast is er nog een hele kleine blauwe zone getekend rond de 32 dollarcent, daarover zometeen meer.

We gaan in deze analyse verder waar we vorige week gebleven waren, want het scenario heeft zich uitstekend uitgespeeld. Op dit moment zit de koers tegen de weerstand aan die we in die analyse bespraken. Hier kan dus een afwijzing plaats gaan vinden, maar op zo’n grote grafiek als hierboven kunnen we niet veel zien. We gaan daarom even inzoomen, waardoor de 0,32 dollar-zone duidelijker wordt.

Door naar 48 dollarcent?

Hieronder zien we de dagelijkse grafiek van Cardano. Hier staat elke candle voor 24 uur. Het wordt hier al meteen duidelijk dat het scenario van vorige week uit is gekomen. Cardano wist boven de 32 dollarcent uit te komen en steeg daardoor door naar de grote blauwe weerstand.

Vanuit hier is het nog maar de vraag wat de token gaat doen. Als de koers hier ook nog eens bovenuit komt, kan ADA flinke stappen maken. Al wordt het deze keer lastiger dan de kleine blauwe weerstand. Dat komt omdat er bij de grote blauwe zone waarschijnlijk meer verkooporders dan de ‘kleine’ blauwe zone. In dit geval zou deze kleine zone nu als support in plaats van weerstand dienen.

Mocht ADA boven deze grote blauwe zone uitkomen, dan staat er een hele mooie ADA koers in het vooruitzicht. Om hier zeker van te zijn, is het aan te raden om eerst te wachten tot Cardano een duidelijke wekelijkse candle boven de blauwe zone sluit. Dit is een bevestiging dat de weerstand is doorbroken.

Het volgende target zou in dat geval rond de 48 dollarcent liggen. Dat is het laatste hoogtepunt wat Cardano maakte voordat het door de bovenste blauwe zone heenzakte.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Analyse: kan Cardano (ADA) door naar 0,48 dollar? appeared first on BLOX | Nieuws.