Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is onze gloednieuwe coin Shiba Inu (SHIB) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

17% in één dag

Shiba doet het niet slecht vandaag. Met een stijging van bijna 17% in één dag staat deze memecoin op nummer 1 van alle stijgers van BLOX. Dit brengt de vraag met zich mee of er nog meer stijging mogelijk is, of dat het tijd is om uit te cashen.

In onze vorige analyse van SHIB keken we of er een opleving mogelijk was. Deze is er uiteindelijk gekomen, maar groter dan verwacht. De koers van de munt steeg 50% vanuit dit punt. Om te kijken of er nog meer ruimte aan de bovenkant is, pakken we de wekelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 7 dagen.

Hierin zijn twee belangrijke prijslevels weergegeven als blauwe zones. Hier reageerde de koers in het verleden op, en dat is de grootste indicator om iets over de toekomst te zeggen. Zoals we in de vorige analyse voorspelden, maakte de koers een opleving vanaf de onderste blauwe supportzone. Het is hierdoor aannemelijk dat de koers verder zal stijgen naar de volgende weerstand.

In het geval van SHIB is dit de 0,000018 dollar; dit is ongeveer 40% meer dan de huidige koers van 0,00001240. Dit zou een fantastisch koersverloop zijn voor de SHIB-holders, maar houd wel in gedachte dat de munt ook eerst naar beneden kan gaan.

Nog steeds neerwaartse trend

Dat komt omdat de prijs van Shiba Inu nog steeds lagere hoogtepunten en lagere laagte punten maakt. Dit is minder goed te zien op de wekelijkse grafiek, en daarom pakken we ook nog heel even de dagelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 24 uur.

Zoals je kan zien maakt de koers, sinds augustus 2021 steeds lagere toppen. Het kan daardoor dus goed mogelijk zijn dat de huidige stijging abrupt ophoudt en deze trend voortzet.

De enige manier waarop de munt in één keer door kan knallen naar de 0,000018 dollar is als SHIB hier een nieuw hoogtepunt maakt. Het oude hoogtepunt ligt op een koers van 0,000015 dollar, dus de hond weet wat hem te doen staat!

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Analyse: gaat Shiba Inu (SHIB) 40% stijgen in korte tijd? appeared first on BLOX | Nieuws.