Cardano is alweer terug op een belangrijke support. Deze heeft de koers al eerder teruggebracht bij een koers van 0,75 dollar. Maar aangezien de munt hier al meerdere keren vanaf is gekaatst, wordt deze kans steeds kleiner. Laten we naar de grafieken kijken.

Hoe staat ADA ervoor?

We beginnen deze analyse met een blik op de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 dagen. en zien we meerdere prijszones die belangrijk zijn gebleken in het verleden. Ik heb het dan over de rode en blauwe zones.

De rode zones zijn sterker dan de blauwe variant. Deze prijslevels hebben al meerdere keren hun dienst bewezen, dus het is goed om deze levels helder te hebben mocht de koers hier ooit terugkomen. Hier hoeven we nu niet veel aandacht aan te besteden, want ADA zit op dit moment middenin twee blauwe zones. Pas als de munt hieruit beweegt wordt een beweging naar een rode zone mogelijk.

Voordat we deze erbij pakken, is het goed om even naar de opwaartse trend van ADA kijken. Deze is aangegeven door middel van de oranje boogjes. De koers maakt op de lange termijn steeds hogere hoogtes en hogere laagtes, en dit is zeer positief voor de lange termijn.

Ondersteuning al vaak getest

Toch kan er op de korte termijn wel een daling plaatsvinden. En dat heeft te maken met de support waar ADA weer terug is gekomen. Ik heb het dan over de blauwe zone rond 0,57 dollar. Deze kunnen we niet zo goed zien op de wekelijkse grafiek, en daarom pakken we nu de 4-uurs grafiek erbij.

Zoals je kan zien is de koers van Cardano afgewezen bij de bovenste blauwe lijn en daalde vanuit daar naar de 0,57 dollarzone. Deze heeft de munt al vaak ondersteuning gegeven, maar aangezien deze zone erg smal is en al meerdere keren getest, wordt de opwaartse kracht steeds zwakker.

Als een support meerdere keren getest is, betekent dit dat de kooporders worden gevuld die de prijs een stukje omhoog drijven. Maar hoe vaker dit gebeurt, des te minder kopers er overblijven. Hierdoor is het niet goed als een zone te vaak wordt geraakt.

Toch is het mogelijk dat ADA vanuit hier weer omhoog veert, maar het is goed om deze levels in de gaten te houden. Als de munt onder de blauwe zone terecht komt, kan het snel gaan. Een daling richting de onderste blauwe zone lijkt in dat geval het meest aannemelijk. Aan de bovenkant ligt de volgende weerstand bij de blauwe lijn van ongeveer 0,75 dollar.

The post Analyse: Cardano terug bij 0,58 dollar, kan de munt vanuit hier weer omhoog? appeared first on BLOX | Nieuws.