De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe ziet een “enorm bullish” signaal voor Ethereum. Het gaat om een zogenaamd “bullish omdraai-signaal” voor het handelspaar van Ethereum ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC). Michaël van de Poppe geeft aan dat hij de komende weken topprestaties verwacht van Ethereum ten opzichte van Bitcoin.

Ethereum bullish op de weekgrafiek

Volgens de analist vertoont ETH/BTC momenteel een “bullish divergentie” op de weekgrafiek. Dat wijst er volgens Van de Poppe op dat er een paar positieve weken aankomen voor Ethereum ten opzichte van Bitcoin.

“Ik geloof persoonlijk dat Ethereum de komende weken een betere investering is dan Bitcoin; en dat is begonnen sinds de ETF goedkeuring. Er is sprake van een gigantische bullish divergentie in de weekgrafiek, maar de munt stuit rond het niveau van 0,06 BTC ($2.385).

Nog iets meer consolidatie en dan gaan we omhoog”, aldus de voorspelling van onze Nederlandse trots op het analistenfront, Michaël van de Poppe.

Waar gaat Ethereum heen ten opzichte van Bitcoin?

Gezien de grafiek van de analist ligt zijn koersdoel voor ETH/BTC op 0,13 BTC. Dat zou tegen de huidige koersniveaus een Ethereum koers van 5.168 dollar opleveren.

Dat zou vanaf de koers van 2.240 dollar, die momenteel op de borden staat, een gigantische sprong opleveren. Wat Bitcoin zelf betreft ziet Van de Poppe de koers nog afdalen naar het niveau van 38.000 dollar.

Opvallend genoeg lijkt Bitcoin die voorspelling vandaag niet te volgen. Vandaag staat Bitcoin namelijk op een plus van 3,48 procent, waarmee de koers op 40.200 dollar uitkomt.

Zou dit dan een dag kunnen zijn waarop het Spot Bitcoin ETF spektakel echt losgaat? Mogelijk hebben grote investeerders gewacht op een koersdip om toe te slaan.

De echte grote jongens kennen immers het spreekwoordelijke klappen van de zweep. Daardoor bestaat de kans dat zij ervan afzagen om tijdens de piek van de ETF-hype met een gigantische bak aan kapitaal in te stappen, maar dat blijft natuurlijk speculatie. We gaan het zien de komende weken.

The post Analist ziet ‘enorm bullish’ signaal voor Ethereum appeared first on BLOX | Nieuws.