Volgens de analisten van BeInCrypto is de XRP koers op negatieve wijze door een stijgende steunlijn gebroken, die de munt al 440 dagen hielp. Deze week lijkt de munt die steunlijn echter weer voorzichtig te herpakken. Kan XRP deze week afsluiten boven dat nieuwe en bullish momentum te pakken krijgen? Dat gaan we vandaag onderzoeken.

XRP herpakt verloren steunlijn

Op de onderstaande weekgrafiek is te zien hoe de XRP koers langzaam omhoog klom met behulp van de eerder besproken steunlijn. Nu bevinden we ons echter in een kritieke fase en lijkt het project moeite te hebben om het positieve momentum vast te houden.

In februari verloor de munt even de steunlijn in kwestie, maar inmiddels handelt de koers er weer boven. Volgens de analisten van BeInCrypto is het van cruciaal belang dat XRP de week boven de steunlijn afsluit.

De Relative Strength Index (RSI, onderkant grafiek) geeft momenteel ook weer een bullish signaal (groene cirkel). Dat wijst erop dat de bulls weer langzaam in controle komen over het koersverloop van de munt.

Maar wat zeggen de analisten?

Op Twitter zijn de meeste analisten positief over het korte termijn koersverloop van XRP voor februari en daarna. CaptainFabik mikt momenteel op een doorbraak van de lange termijn symmetrische driehoek in de weekgrafiek.

Daar is nog geen sprake van, maar als de bulls het momentum kunnen vasthouden is in principe alles mogelijk voor XRP.

Als we iets meer inzoomen op de koers van XRP en de dagelijkse grafiek erbij pakken, dan zien we dat de munt erin geslaagd is om boven een horizontale weerstand uit te stijgen. Dat geeft extra ondersteuning voor het bullish sentiment dat momenteel de overhand lijkt te krijgen voor de munt.

Als XRP boven dit kanaal uit weet te breken, dan is er volgens de analisten van BeInCrypto een kans dat we een stijging van 25 procent te zien krijgen. Die stijging zou de XRP koers naar het niveau van 0,70 dollar kunnen optillen, waar dan de volgende weerstand in de grafiek komt.

The post Analist: ‘XRP koers kan 25% stijgen in februari’ appeared first on BLOX | Nieuws.