De populaire pseudonieme analist Rager is op dit moment bearish over ethereum en met name ten opzichte van bitcoin. Ondanks de hype over de potentiële komst van Spot Ethereum ETFs ziet Rager weinig voordelen voor de munt van Vitalik Buterin ten opzichte van bitcoin.

Om die reden volgt hij nu met veel focus de ETH/BTC grafiek, die volgens hem in een langdurige neerwaartse trend zit.

Ethereum in neerwaartse trend ten opzichte van bitcoin

Als we Rager mogen geloven, dan zit ethereum momenteel in een lange-termijn neerwaartse trend ten opzichte van bitcoin; ondanks dat de munt eerder deze maand nog een teken van leven gaf.

“Los van een snelle driedaagse opleving begin januari, is ethereum al lang geen goede holding meer geweest ten opzichte van bitcoin. De neerwaartse trend zal doorzetten, tenzij ethereum kracht kan tonen. Het uitstellen van de Spot Ethereum ETF helpt daar niet aan mee”, aldus Rager.

Afgelopen week stelde de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) hun beslissing over een Spot Ethereum ETF uit. Op de lange termijn blijft Rager wel bullish over crypto. Hij gelooft dat de markt uiteindelijk hogere koersen gaat neerzetten en in de “makkelijke modus” gaat.

Opvallend is dat hij bullish is over één specifieke sector binnen de markt.

Bullish over crypto-gaming?

De analist noemt één sector binnen de industrie die volgens hem voor positieve resultaten gaat zorgen: crypto-gaming.

“De aandacht zal gaan van ‘gewoon crypto-gaming’ naar kwaliteitsgames in crypto. Er zullen een paar games van hoge kwaliteit zijn die de grootste impact maken op deze markt en industrie.

Wees er klaar voor en hier is een tip: niet alle kwaliteitsgames zijn al onthuld, maar dat zal in 2024 wel gebeuren”, aldus Rager.

Wat hij precies bedoelt met kwaliteitsgames op de blockchain is niet helemaal duidelijk. De echte toegevoegde waarde van gaming op een blockchain blijft vooralsnog ook een raadsel die nog geen duidelijke oplossing kent.


The post Analist waarschuwt voor koersdalingen ethereum appeared first on Bitcoinmagazine.nl.