De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa zegt dat Worldcoin (WLD) vanaf zijn huidige koerswaarde weleens met 34 procent kan stijgen. Worldcoin is het project van OpenAI-oprichter (bekend van ChatGPT) Sam Altman. Binnen de crypto-wereld is Worldcoin niet heel populair vanwege het feit dat mensen een scan van hun iris moeten laten maken om zichzelf op het platform te registreren.

Zou dit het einde kunnen betekenen van het project van Sam Altman?

Worldcoin zakt verder weg

Het Worldcoin van Sam Altman bereikte in september 2023 zijn voorlopige dieptepunt van 0,978 dollar en schoot daarna omhoog. Voor het einde van die maand tikte de munt van Sam Altman nog de koers van 1,88 dollar aan.

Wat dat betreft is er aan volatiliteit geen gebrek voor het project van de bedenker van het populaire ChatGPT.

Inmiddels tikt Worldcoin binnen op een koers van 1,51 dollar en daarmee staat er ook voor vandaag alweer een daling van 6 procent op de borden. Volgens Altcoin Sherpa zal het daar niet bij blijven.

“Ik denk dat Worldcoin uiteindelijk onder de 1,00 dollar zal zakken, dit gaat helemaal naar beneden. Al zien we momenteel een kleine bounce bij de 1,50 dollar”, aldus Altcoin Sherpa.

Kansen voor Solana?

Waar Altcoin Sherpa negatief is over de kansen voor Worldcoin, ziet hij wel mogelijkheden voor Solana. Om het bullish momentum te bevestigen voor de grote concurrent van Ethereum, moet de Solana koers volgens de analist door de grens van 26 dollar heen breken.

“Wat de handel betreft? Ik zou persoonlijk niet kopen voordat Solana door de 26 dollar heen breekt”, aldus Altcoin Sherpa.

In de bovenstaande grafiek is te zien hoe die grens van 26 dollar een belangrijke weerstand was voor Solana de afgelopen maanden.

Op het moment van schrijven maakt Solana wat de koers betreft geen al te beste dag door. Het project staat op een daling van 5,70 procent, wat een koers van 23,23 dollar oplevert.

Over de afgelopen zeven dagen staat er wel een imposante stijging van 19,71 procent op de borden, maar op dit moment lijken de bulls het momentum een beetje te verliezen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Analist voorspelt complete ineenstorting van Worldcoin (WLD) appeared first on BLOX | Nieuws.