De Polygon (MATIC) koers bungelt momenteel op het niveau van 0,90 dollar en kan zijn neerwaartse trend tot een zeker niveau doorzetten, zo claimen de analisten van BeInCrypto. “Gezien de MVRV-verhouding van de asset is dit echter een gouden koopkans. Meer dan 50 procent van alle investeerders staan op een virtueel verlies en dat maakt de kans op verkopen laag”, aldus BeInCrypto.

Is de bodem bereikt voor Polygon?

Deze maand zakte Polygon voor het eerst sinds februari onder de grens van 0,90 dollar door. In maart werd er nog een voorlopig hoogtepunt van 1,26 dollar neergezet, maar sindsdien is er sprake van een daling voor de munt.

“Dit resulteerde in dusdanige dalingen voor de altcoin, dat het nu een goed moment lijkt om in te kopen”, aldus de analisten van BeInCrypto.

De onderstaande grafiek toont de MVRV-verhouding, die aangeeft in hoeverre investeerders verlies of winst maken op hun investeringen in Polygon. Momenteel staat ~50 procent op een virtueel verlies, wat normaal gesproken goed is voor een koersbodem.

Bron: Santiment

Vergeet echter niet dat de markt nog altijd grotendeels afhankelijk is van de Bitcoin koers. Als Bitcoin daalt, dan gaat de rest van de markt mee. Andersom is natuurlijk sprake van hetzelfde effect.

Herstel op komst voor Polygon?

Volgens de analisten van BeInCrypto is het voor Polygon belangrijk om de weerstand op 0,92 dollar te heroveren. Dit koersniveau is in het verleden meerdere keren getest en het doorbreken daarvan zou de boost kunnen geven om door het niveau van 1,00 dollar te breken, zo voorspellen ze bij BeInCrypto.

Als de steun op 0,88 dollar verloren gaat, dan kunnen de problemen zich verder opstapelen voor Polygon. Dat zou kunnen betekenen dat we doorzakken naar het niveau van 0,81 dollar en daarmee zou het project gigantisch in de problemen komen.

Wat dat betreft is het te hopen dat de bulls zichzelf kunnen herpakken en de munt weer boven de 1,00 dollar kunnen krijgen. Niemand zit immers op een nieuwe bearmarkt te wachten.

The post Analist: ‘Is dit het gouden moment voor Polygon?’ appeared first on BLOX | Nieuws.