De populaire pseudonieme analist Dave the Wave voorspelt dat Polygon (MATIC) gigantische stijgingen kan doormaken tijdens de volgende bullmarkt. Op Twitter deelt Dave the Wave met zijn ruim 140.000 volgers dat Polygon mogelijk aan een stevige opwaartse trend kan beginnen ten opzichte van Bitcoin (MATIC/BTC).

“Als MATIC 3x zo hoog klimt ten opzichte van BTC en BTC met 5x over de kop gaat ten opzichte van de Amerikaanse dollar… dan mag jij berekenen wat dat betekent”, aldus Dave the Wave.

Bullish over Polygon

Als we naar de grafiek van Dave the Wave kijken, dan lijkt hij te suggereren dat MATIC een patroon dat het eerder doormaakte ten opzichte van Bitcoin zal herhalen.

Mocht hij daar gelijk in krijgen, dan kan Polygon vanaf zijn huidige koersniveau met ongeveer 200 procent stijgen ten opzichte van Bitcoin. Op dit moment handelt MATIC/BTC op 0,0000220 BTC en Dave the Wave verwacht een MATIC/BTC van 0,0000618 BTC op de grafieken te zien.

Verder deelt Dave the Wave ook zijn mening over Bitcoin. Volgens de analist laat het 1-jarige bewegende gemiddelde van de munt zien hoe accuraat zijn Logarithmic Growth Curve (LGC) is in het voorspellen van de Bitcoin koers.

Op basis van zijn grafiek lijkt Dave the Wave gigantische stijgingen te verwachten voor Bitcoin, met als maximum een koers van ongeveer 200.000 dollar aan het begin van 2025.

Dat zou betekenen dat Bitcoin na de halving aan een gigantische run omhoog begint.

Polygon gaat als een raket

Op het moment van schrijven gaat Polygon in ieder geval als een raket en lijkt het de eerste terreinwinst op Bitcoin te boeken. De koers tikt binnen op 0,8581 dollar en daarmee staat er voor de afgelopen 24 uur een stijging van 7,66 procent en voor de laatste zeven dagen zelfs een stijging van 31,26 procent op de borden voor het project.

Die koers brengt de market cap van Polygon op 7,85 miljard dollar, waarmee het op plek 13 op CoinMarketCap staat. Vreemd genoeg staat het bijvoorbeeld nog achter een Dogecoin, dat een market cap van 10,47 miljard dollar heeft.

Het blijft vreemd om te zien hoe meer serieuze projecten het moeten afleggen tegen een memecoin als Dogecoin. Dat geeft ook aan dat de industrie nog niet volwassen is en dat er in potentie nog veel ruimte is om te groeien.

The post Analist die crash van 2021 voorspelde, ziet gigantische potentie voor Polygon (Matic) appeared first on BLOX | Nieuws.