Is de Amerikaanse president Joe Biden plotseling een Bitcoiner? In een nieuwe video op zijn Twitter is te zien hoe Biden zijn koffie uit een mok met een Bitcoin-achtige thema drinkt. Joe Biden is op deze mok namelijk afgebeeld met “laserogen” die binnen de Bitcoin-gemeenschap een populaire meme zijn.

Waar staan de laserogen voor?

Laserogen waren (of zijn voor sommigen) een fenomeen op social media dat bedoeld was om de Bitcoin koers naar 100.000 dollar te brengen voor het einde van 2021. Mensen voegden in die periode massaal laserogen toe aan hun profielfoto. Ook sterren als Paris Hilton en Elon Musk waren even met laserogen gespot.

Wat dat betreft mag het geen verrassing heten dat de publicatie van Joe Biden wordt overspoeld met reacties vanuit de Bitcoin-gemeenschap. “Joe Biden is nu een Bitcoin maximalist”, aldus een gebruiker van Twitter.

Er zijn zelfs gebruikers die speculeren dat het daadwerkelijk om een Bitcoin-boodschap van de president van Amerika gaat: “Sleepy Joe met laserogen en jij denkt dat de ETF wordt afgewezen?”

Andere gebruikers noemden de mok van president Joe Biden “de grootste reclame uit de geschiedenis van Bitcoin” terwijl anderen denken dat Biden hiermee Bitcoiners aan zijn zijde probeert te krijgen.

Koffiemok Biden goed voor Bitcoin?

De kans lijkt heel klein dat Joe Biden hier daadwerkelijk een knipoog aan Bitcoin geeft. Als we heel eerlijk zijn lijkt de mok gewoon te verwijzen naar de verkiezingen van 2024 en is de boodschap dat de president zich daar momenteel op focust. Dat neemt niet weg dat het leuk is om te speculeren.

Ook binnen de staf van Biden moeten er immers toch mensen zijn die weten van de betekenis van laserogen binnen de Bitcoin-gemeenschap? Over het algemeen staat de administratie van Biden niet bekend als een hele crypto-vriendelijke regering.

Wat dat betreft lijkt het onwaarschijnlijk dat de mok van de president van Amerika bewust een Bitcoin-thema heeft gekregen.

The post Amerikaanse president Joe Biden drinkt koffie uit Bitcoin-mok appeared first on BLOX | Nieuws.