Dogecoin (DOGE) heeft de titel als meme coin koning behouden sinds dat het bestaan van de meme coins, of cryptomunten in het algemeen. De pluizige oen was het middelpunt van de strijdkreten om x1000 te gaan. De token stuurde schokgolven door de crypto sector met zijn lange en extreme pumps.

Zojuist is echter een nieuwe uitdager de arena binnengetreden als een gladiator die zich voorbereidt op de strijd. De nieuwkomer zorgt ervoor dat doorgewinterde handelaren in meme coins de aandacht op hem vestigen. WienerAI ($WAI), een meme coin met hondenthema en een AI-twist, staat op het punt om een groot deel van de markt voor meme coins over te nemen.

De legacy van Dogecoin en de opkomst van WienerAI

De opkomst van de OG honden meme coin naar superster werd gevoed door een combinatie van community, aanbevelingen van beroemdheden (AHEM, Elon) en ‘dank memes’ die mensen lieten lachen en verliefd maakten op DOGE. Doge was alles waar we van hielden op het internet: gekheid, absurditeit en schattige dieren. Vanaf zijn bescheiden begin als fracties van een cent tot de strijd om $1, was DOGE de ‘People’s Coin’.

‘Was’ is het woord waar je hierboven op moet letten. Doge is nog steeds een pionier, maar er zit niet veel benzine meer in de tank. Eerlijk gezegd zullen liefhebbers van meme coins niet enthousiast worden van 20% winst.

Hier komt de nieuwe AI meme coin, WienerAI, hard binnen. De cybernetische wienerhond voldoet niet alleen aan het geliefde hondenthema, maar hij verbindt dit met een AI-verhaal. Dit is een ideale combinatie, want momenteel zijn AI crypto ontzettend populair bij zowel crypto bekenden als ‘normies’. Dit geeft WienerAI, waarvan de presale net een paar dagen geleden is gestart, een ontzettend sterk verhaal en een doel. Dogecoin was vooral een satirische uithaal naar Bitcoin. Terwijl WienerAI meteen vanaf het begin utility introduceert, met als doel AI-innovatie te mengen met memes.

$100.000 in 3 minuten: Het WienierAI presale fenomeen

De seconde dat de presale van WienierAI live ging, kreeg het al aandacht van influencers en crypto traders. Binnen de eerste drie minuten wist het project al meer dan $100.000 op te halen. Ondanks dat WienerAI niet opschept, zouden ze zich nu waarschijnlijk behoorlijk zeker van zichzelf voelen. Deze explosie vanuit de startblokken geeft een vergelijkbaar gevoel als bij BOME en DOGE.

De presale heeft 30 fases. De koers van de tokens zal bij elke fase toenemen, waardoor vroege investeerders grote winsten kunnen pakken.

WienerAI

Waarom WienerAI waarschijnlijk Dogecoin kan verslaan

Dogecoin is de OG, de eerste van zijn soort. Zijn charme en gemeenschap zijn echt onmiskenbaar. Hij wordt echter een beetje oud en investeerders lijken weg te trekken van deze oude titaan. De presale van WienerAI en zijn technologische blik, trekken de nieuwe golf van crypto traders aan, die tijdens deze bull run de blockchain op komen. WienerAI zou de impact en het rendement van Dogecoin wel eens kunnen overtreffen. Dit is waarom:

  • Echte technologie: WienierAI is niet gewoon een grapje maar een meme coin met echt serieuze technologie. Dit geeft de coin een groot voordeel ten opzichte van Dogecoin en andere memes.
  • Schaarste: Zolang de presale loopt, zal elke fase de koers toenemen. Dit betekent dat investeren in WienierAI steeds lucratiever kan worden. Dat geldt voornamelijk voor vroege investeerders, vergeleken met inflatoire token model van DOGE.
  • Vroeg momentum: De razendsnelle fondsenwerving tijdens de presale geeft de indicatie dat er erg veel interesse is voor de token, wat groot marktpotentieel betekent.

”WienerAI is de eerste wiener/hond/kunstmatige intelligentie combinatie ooit gemaakt. Het is daarbij het krachtigste cyberwezen in het universum. Dit worstje is op jacht naar de ’top dog’ titel op de hitlijsten. Hij zal eerst zijn legioenen van bondgenoten moeten uitbreiden. Hiervoor biedt Wiener elke dag enorme staking beloningen tijdens de presale. Hierdoor groeit het aantal fans met duizenden. Zijn Sausage army is bijna klaar om te marcheren: sluit jij je aan bij hun zoektocht?”

Waar WienerAI kopen? De presale is nu live

Momenteel kunnen alle WienerAI tokens alleen nog maar gekocht worden via de officiële website tijdens de presale. Investeerders die interesse hebben, worden verzocht om snel te handelen. Hierdoor zijn ze verzekerd van de laagst mogelijke prijs en de hoogst mogelijke staking beloningen.

Nu naar WienerAI

Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Aan de kant Doge, er is een nieuwe x1000 Dog coin genaamd WienerAI appeared first on Bitcoinmagazine.nl.