In het verleden zijn er in de crypto markt meerdere momenten geweest waarop meme coins het extreem goed deden. Traders kijken met interesse naar de komende periode in de verwachting dat meme crypto met potentie flinke stijgingen kunnen maken.

Er zijn echter tientallen meme coins om uit te kiezen, dus wanneer weet je welke meme coin een goede keuze is? In dit artikel lees je alles over de beste meme crypto van het moment en kom je erachter waar jij voor het komende jaar het best in kan investeren!

Meme coin markt maakt afgelopen dagen interessante beweging

De afgelopen weken ging het in de meme coin markt veel over Bonk, de meme coin op de Solana blockchain die grote stijgingen liet zien. De coin steeg eind 2023 met duizenden procenten, maar zakte de afgelopen dagen weer flink terug.

Bonk staat alsnog 9.900% hoger dan de koers waarop de meme coin voor het eerst aangeboden werd aan de markt. Op dit moment staat de prijs rond de $0,00001096 en dat is een daling van zo’n 30% in 7 dagen tijd.

Waar de meeste meme coins gebaseerd zijn op een grap en geen echte use case kennen, probeert Shiba Inu dat de afgelopen jaren om te draaien. Het ontwikkelt steeds meer applicaties waar gebruikers echt wat mee kunnen en probeert zo Dogecoin van de troon te stoten als #1 meme crypto.

Op dit moment staat Shiba Inu op een marktwaarde rond de $5 miljard terwijl Dogecoin meer dan het dubbele noteert. De koers van Shiba Inu verloor in afgelopen week 7,5% van de waarde, maar Dogecoin raakte in die zelfde periode bijna 10% kwijt.

5 Beste meme coins van 2024

Bekijk de video van Elroy Ryon om nog meer te weten te komen over de beste meme coins van het moment en waarom hij deze als de volgende grote stijgers ziet.

Meme coins met meeste potentie voor 2024

Om je een beter beeld te geven van de nieuwste meme coins die 2024 kunnen gaan veroveren, vind je hieronder een overzicht van een aantal kanshebbers. Sommige coins zijn nog in een vroege fase aan te schaffen, dit zorgt voor een hoger risico, maar wanneer je de juiste te pakken hebt, kan dit ook voor enorme winsten zorgen.

Sponge V2 – Nieuwe meme crypto met potentie kan succes V1 herhalen

De nieuwe meme coin Sponge V2 is een vervolg op de Spongebob token die in 2023 gelanceerd werd. Deze token wist als meme coin grote prestaties neer te zetten doordat het, direct na de listing bij exchanges, met duizenden procenten steeg.

Met Sponge V2 wil het team doorbouwen op deze hype en dat doen ze onder andere met een uniek model om de tokens te verkrijgen en een Play-to-Earn game.

De Sponge V2 token is nog niet te koop en zelfs ook niet in een presale verkrijgbaar. Hoe je de token wel kunt krijgen? Via stake-to-bridge! Dat houdt in dat je de Sponge V1 tokens vast moet zetten en daar hetzelfde aantal Sponge V2 tokens voor terugkrijgt in je staking dashboard.

Deze Sponge V1 tokens zijn nog wel te koop via de website van het project, waardoor je alsnog als nieuwe investeerder kan profiteren van een lagere koers voordat de token beschikbaar komt bij crypto exchanges.

Sponge V2 zal zelf ook een staking dashboard kennen, maar daar ontvang je dan zoals gebruikelijk een rente in dezelfde tokens voor terug. Zo kun je jouw aantal Sponge tokens nog verder opbouwen en maximaal profiteren als de token beschikbaar komt voor het grote publiek.

 

Meme Kombat – Gaat de strijd tussen meme karakters jouw geld opleveren?

De volgende meme coin is Meme Kombat en deze pakt het slim aan; wat als je gewoon alle meme karakters uit de crypto markt bundelt in één nieuwe token? Dat doet het project ook nog eens via een Mortal Kombat-achtig spel waar jij op in kan gaan zetten.

Door de MK token te bezitten krijg je toegang tot het spel waar meme karakters via AI tegen elkaar gezet worden. Je kunt met je MK tokens wedden op de uitslag van deze wedstrijden tegen de website zelf of tegen andere MK-holders.

De token heeft al meer dan $6 miljoen opgehaald in een presale en dat laat de potentie voor 2024 wel zien. Zodra de token bij exchanges terecht komt en het spel te spelen is, kan de token snel verder stijgen.

 

Wall Street Memes – Na succesvolle presale dé meme coin van 2024?

Het was één van de indrukwekkendste prestaties in de crypto markt in 2023; de presale van Wall Street Memes. Het project, dat ontstaan is vanuit een social media account dat grappen over Wall Street en de crypto markt deelt, haalde $30 miljoen op in de presale die vorig jaar gehouden werd.

Inmiddels is de token verkrijgbaar via allerlei centrale en decentrale exchanges en heeft het team ook een eigen casino gelanceerd. De WSM token heeft daarmee alles in handen om een groot succes te worden in 2024 en jij kunt de token nog voor een eventuele bull run aanschaffen.

Via de website van WSM kan dit door gebruik te maken van de Uniswap widget. Je koppelt eenvoudig een wallet aan deze widget en kunt vervolgens een andere cryptomunt omwisselen voor de WSM token.

 

Launchpad XYZ – Vind eenvoudig de volgende meme crypto op Web3 platform

Tot slot is er nog een crypto project dat je dit jaar kan gaan helpen met het vinden van de kansen in de markt voordat ze bij het grote publiek bekend zijn. Het web3-platform van Launchpad bundelt alle crypto projecten in de markt en geeft je via allerlei handige tools meer inzicht in deze projecten.

De bijbehorende LPX token heb je nodig om toegang te krijgen tot het platform, maar kan je ook nog eens een goede winst opleveren zodra de token meer gebruikt wordt en bij exchanges gelist wordt. Dat kan de prijs van de LPX token snel doen stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post 5 Beste Meme Crypto Met Potentie In 2024 – Welke Meme Coin Is De Volgende SHIB, DOGE of PEPE? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.