Shiba Inu (SHIB) begon deze week met een redelijk optimistische trend in de koerscijfers: de gecombineerde marktkapitalisatie van de crypto’s binnen het SHIB-ecosysteem steeg met 2,71% tot zo’n 1,12 biljoen dollar. Shiba Inu (SHIB) speelde een bescheiden rol in deze bredere opleving, met de prijs die op het moment van schrijven is vastgesteld op 0,000007548 dollar, wat een stijging van meer dan 1,5% in de afgelopen 24 uur betekent.

3 trends om in de gaten te houden voor Shiba Inu 

De huidige prijsstijging van Shiba Inu heeft inmiddels een intensieve ondersteuning gekregen te midden van een stijging in zijn handelsvolume. Gegevens van CoinMarketCap tonen aan dat dit handelsvolume met meer dan 38% is gestegen, tot zo’n 103.354.639 dollar. 

Wellicht is het de moeite waard om deze week de trends in het handelsvolume van de vrolijke memecoin in de gaten te houden, vooral omdat deze mogelijk de toon zet voor de hele maand. Het handelsvolume geeft aan hoe goed de token wordt verhandeld op secundaire marktplaatsen, en dit weerspiegelt zijn algemene liquiditeit.

De SHIB-burn rate

Een tweede trend: de huidige bewegingen in de Shiba Inu burn rate. Ondanks meer dan 100 miljoen tokens die op het moment van schrijven naar dode wallets zijn gestuurd, is er volgens gegevens van Shibburn een stijging geweest in deze metriek vanwege eerdere prestaties van de munt. Met meer stijgingen in de SHIB burn rate-metriek kunnen we een aanbodkrapte zien, die de groei van de memecoin op korte termijn weleens zou kunnen ondersteunen. 

Het sentiment rondom Shibarium

Tot slot is het sentiment rondom het Shibarium-ecosysteem wellicht ook interessant voor iedereen die Shiba Inu een warm hart toedraagt. Ook dit kan namelijk een unieke toon zetten voor de doorlopende evolutie in de wereld van de meme-munten. 

Met steeds meer dApps die hun weg vinden naar Shibarium, zal het gebruik van tokens die verband houden met het protocol, waaronder SHIB, BONE en LEASH, naar verwachting ook toenemen. Deze toestroom van dApps en tokens heeft het vermogen om een uniek en nieuw groeipotentieel te doen ontwaken. 

Is Shiba Inu deze maand op weg om nieuwe geschiedenis te schrijven? Wie zal het zeggen. Deze drie trends vormen echter een degelijke basis voor een positieve ontwikkeling van SHIB en Shibarium op de korte termijn.

The post 3 Shiba Inu trends om deze week in de gaten te houden appeared first on BLOX | Nieuws.